I Baseball, Vad är en Mellanöstern infielder?

February 9

I baseball, är en mellan infielder en spelare vars position är en av de två infield positioner som ligger närmast till andra basen - antingen shortstop eller andra basemanen. Uttrycket "mellan infielder" är baserad på det faktum att andra basen är närmast mitten av fältet; första bas och tredje bas finns på sidorna, bredvid de vidriga linjer. Den shortstop spelar på ena sidan av andra basen - den sida närmare tredje bas, eller vänster sida sett från hem plattan - och andra MLB kombinationer på andra sidan av andra basen. Den första basemanen och tredje baseman kallas hörn infielders.

Uppgifter

Att spela en mellan infield Tjänsten kräver en hel del atletisk förmåga, särskilt smidighet och snabbhet. Mellan infielders normalt måste kunna täcka mer mark än hörn infielders, vilket innebär att de måste vara tillräckligt snabb för att köra en längre sträcka i tid för att sätta in en boll som har drabbats. Antingen den andra basemanen eller shortstop är vanligtvis ansvariga för att fånga ett kast till andra basen, så de måste hålla konstant kommunikation för att avgöra vilken spelare kommer att täcka basen i de olika situationer som kan uppstå. Vilken spelare täcker basen beror vanligtvis på faktorer som vem som kastar bollen till andra basen; där bollen gick, om det var hit; eller om en högerhänt smet eller vänsterhänt smeten är på plattan, om en löpare vid första bas försöker stjäla andra och kast kommer från catcher.

Dubbla Spelningar

En viktig aspekt för en mellan infielder vänder en double play. Detta inträffar när en löpare är på första bas och smeten träffar en boll till någon av de infielders, kannan eller catcher. De infielders sedan samordna för att kasta ut både löpare på väg mot andra basen och smeten springer mot första bas. När båda spelarna kastas ut med framgång i samma spel, kallas detta en double play.

Den vanligaste typen av double play innebär både mellan infielder positioner, liksom den första basemanen, och kallas en 6-4-3 double play, med siffror som anger spelarens position på ett styrkort. Denna typ av spel betyder att shortstop satte bollen, sedan vänt eller kastade den till den andra basemanen täcker basen, och den andra kastade bollen till första basen för att spela in den andra ut. Denna typ av double play kräver kommunikation och smidighet hos båda mellan infielders. Agility är också viktigt, eftersom löparen försöker nå andra basen ofta kommer att försöka att glida in och därmed störa mitt infielder som försöker slå på double play. Den mellersta infielder ofta måste kunna kasta bollen till första bas samtidigt hoppa ur vägen av glid löpare, för att undvika en kollision och en eventuell skada.

Handskar

Mellan infielders bär ofta mindre handskar än de flesta andra spelare på planen, med andra basemen vanligtvis bär det minsta. Iklädd en mindre handske hjälper mitt infielder kunna nå in i handsken efter att fånga bollen och ta ut bollen snabbt att kasta den. Detta är viktigt efter infielder fält en slog till bollen, och det är avgörande när han eller hon försöker snabbt vända en double play. Även en liten fördröjning eller fummel som mitt infielder försöker ta bollen ur handsken kan betyda skillnaden mellan smeten är säker eller ute på första bas.

  • En man spelar baseball.