Vilka är de bästa tipsen för att göra hembakad kaka Frosting?

July 15

Hemlagad kaka glasyr kan vara den sista pricken för många olika typer av tårtor och cupcakes, och det bästa är, det är ganska lätt att göra. Det finns många typer av hembakad kaka glasyr, och de två vanligaste alternativen är butter och färskost glasyr, med olika smaker till beroende på önskemål. När du gör tårtan glasyr, se till att följa mätningarna recept noggrant. Dessutom att det viktigaste ihåg när du gör smörkräm extra är att använda riktigt smör, inte sänkt fetthalt smör eller pålägg gjort av vegetabilisk olja, som inte kommer att leda till samma jämna, välsmakande slutprodukt. I vissa fall kan stick margarin ersätta stick smör, men som en allmän regel bör äkta smör användas.

I allmänhet finns det få komponenter som ingår i hemlagad kaka glasyr. Grunden för de flesta frostings antingen smör eller grädde ost blandad med florsocker. Det är alltid en bra idé att sålla florsocker först, för att se till att det inte finns några klumpar och att isbildning kommer att vara smidig. Vanilj tillsätts till de flesta frostings att ge dem en starkare smak, även om en grundläggande smörkräm kan helt enkelt vara smör och strösocker blandas. Kakao kan läggas att ge det chokladsmak, eller andra ingredienser kan tillsättas för att matcha smaken av kakan, såsom fruktsmaker eller baka kryddor.

Osten smör eller grädde bör mjukas - inte smält - innan utarmning det tillsammans med sockret. Om konsistensen av hemlagad kaka glasyr är inte slät eller tunna nog för att sprida, lägga lite mjölk eller grädde kan hjälpa. Frosting bör blandas tills den når bredbar konsistens, men fortsätter att blanda det kan få den att fortsätta att tjockna, så det är viktigt att vara förnuftig. Även grädde gör ett utmärkt komplement till hemlagad kaka glasyr, är det svårt att göra en hel vispgrädde glasyr hemma, eftersom det tenderar att vara för tunn, men det finns recept på det.

Efter glasyr görs, det i allmänhet kan förvaras i kylskåp i några veckor, men det är viktigt att regelbundet kolla på den för att se till att det är fortfarande bra innan du använder den igen. Vissa bagare upptäcker att lägga lite bakpulver - inte mer än en nypa - till hembakad kaka glasyr kan hjälpa till att hålla den mjuk och hindra den från sprickbildning. Om den inte börjar hårdna, förmodligen är det en bra idé att bara börja om från början i stället för att försöka rädda den, eftersom det sannolikt bara kommer att smaka som kylskåpet ändå.

  • En frostad tårta.
  • En muffin med hemlagad glasyr.
  • En liten mängd mjölk tillför smak till hemlagad glasyr.
  • Butter är en vanlig mängd hemlagad kaka glasyr.
  • Cream cheese glasyr används ofta på röd sammet tårta.