Vad är en Rally Cap?

September 5

Ett rally cap är en keps som bärs ut och in, med teamâ € s logotyp på insidan. Bäraren gör detta medan tysthet önskar eller be för ett förlorande lag att samla och vinna en match. Vanligtvis är det locket bärs av spelarna och av fans i en vidskeplig försök att vända teamâ € s tur.

Många pekar på att rallyt locket kan först ha varit anställd under en Mets och Red Sox match i den sjätte matchen av 1986 års World Series. Under den sjunde omgången av spelet med Mets ner, kunde alla spelare ses bära sina kepsar på detta sätt. Tricket verkade fungera och Mets lyckades vinna spelet, och i slutändan att yearâ € s World Series.

Eftersom basebollspelare och deras fans är ofta beroende vidskepelse som en möjlig extra kant i spelet, har denna teknik sedan använts av andra lag och genom ligor fans desperata att se sina lag dra ut en seger. Insidan ut hatten kan vara en liten erbjudande till baseball gudarna att vinnande är viktigare än mode eller värdighet.

Liksom många trender i Major League Baseball, har användningen av rallyt cap filtreras ner till mindre ligan spelare och barn på baseball team. Det är inte ovanligt att se en grupp av nio eller tio åringar vända sina hattar ut och in för att samla sina förlorande laget till seger.

Generellt är praktiken bara tänkt att vara effektiv när en person faktiskt bär laget logotyp, även om vissa hävdar att en keps med team färger räknas också. Fläktar vrida en mössa inifrån och ut som inte har laget logotypen faktiskt kan, enligt lore ogiltig rally cap grunden.

Många baseball spelare tränar andra vidskepelser också. De kan klä sig i mycket specifika sätt, exakt samma varje gång innan ett spel. Vissa spelare borsta tänderna innan innings. Andra har försökt att urinera på sina händer för att förbättra bat grepp. Titta traditioner basebollspelare kan ge nästan lika mycket underhållning som tittar på själva spelet.

  • En rally cap är en del av ett stort antal vidskepelser som genomsyrar hela baseboll kultur.