Hur väljer jag det bästa Lawn Chair Webbing?

May 20

Innan du köper gräsmatta stol sadelgjord, måste du bestämma vilken storlek sadelgjord du behöver, liksom den färg du vill ha. Vinyl, nylon och polyester är material som vanligtvis används för gräsmatta stol sadelgjord, och alla tre kommer att vara vattentäta och stark nog att användas på alla stolen. Kom ihåg att gräsmatta stol bältet inte används ofta, eftersom denna typ av stolen har i huvudsak gått ur stil, men en sparsam husägare kan spara pengar genom att ersätta skadade vävband istället för att bara kasta stolen ut. Eftersom bandet är omodernt, kan det vara svårt att hitta också.

De två vanligaste storlekarna av gräsmatta stol vävband är 2 4/1 tum (5,7 cm) och 3 tum (7,62 cm). Mycket gamla stolar var mer benägna att använda 2 1/4 tum (5,7 cm) sadelgjord, medan nyare modeller sannolikt skulle använda 3 tum (7,62 cm). Var noga med att välja rätt sadelgjord innan de köper; helt enkelt mäta strömmen sadelgjord storleken redan är monterad på stolen och köpa liknande storlek. Köpa fel storlek kan göra åter vävning stolen svårare, och du kan sluta med överskottsmaterial. Om din stol använder plast tubulär sadelgjord, kanske du vill överväga att byta till bredare nylon eller polyesterväv för styrka och hållbarhet.

Gräsmatta stol sadelgjord kommer ofta i rullar och rulllängden varierar beroende på tillverkare eller säljare. Var noga med att köpa tillräckligt webbing för din stol eller stolar. Detta kan innebära att köpa mer än en rulle för att rymma många stolar, eller bara en rulle för en del av en stol eller en hel stol. Det är en bra idé att köpa en rulle med mer material än du behöver, inte bara för att ha reservmaterial för framtida reparationer, men också att ha extra material bör du gör ett misstag och måste skära en ny längd.

När du byter gräsmatta stol sadelgjord, är det ett bra tillfälle att ändra utseendet på din stol om du vill. Du kan köpa en annan färg eller utformning av bandet än du hade på stolen tidigare, och du kan även överväga att köpa mer än en färg på bandet för att producera en annan väv utseende. Gräsmatta stolar som använder bandet tenderar att vara ganska gammal, och det är troligt att du inte kommer att kunna hitta en exakt färgmatchning ändå, så noga överväga hur du vill att din stol ska visas när projektet är avslutat.