Hur väljer jag det bästa Chenille Gardiner?

February 9

Klassiskt, har gardiner gjorda av chenille ansetts vackra men problematisk. Chenille tyg kan ofta blekna i solljus, och det ofta Ravels om inte sys noggrant. Tillverkarna har arbetat hårt för att ta upp både frågor men att hitta de bästa chenille gardiner kan fortfarande vara svårt. Genom att använda en kombination av recensioner och nära personlig kontroll, men du kan nästan säkert hitta de bästa chenille gardiner för ditt hem.

Ett bra ställe att börja din sökning vore hemsidor heminrednings och varuhus som säljer gardiner i ditt område. Generellt när du klickar på bilderna av enskilda produkter, du kommer att tas till en sida med en närbild bild och beskrivning av produkten. När man läser beskrivningen, finns det flera saker som du förmodligen bör överväga.

Ofta är chenilletyg behandlas med kemikalier för att förhindra blekning. En annan vanlig lösning är för en fade beständigt material som skall sys fast på baksidan av gardinen. Baksidan absorberar det mesta av solens farliga strålar utan att ändra den synliga utseende. Både uppbackning och kemiska behandlingar är viktiga säljargument och kommer med största sannolikhet att visas i produktbeskrivningen om någon finns i draperier. Chenille gjord av rayon ofta bleknar snabbt, så överväga att välja gardiner gjorda av bomull, akryl eller olefin. Denna information bör också anges tydligt i produktbeskrivningen.

Du bör också undersöka produktbilden noga. I högkvalitativa chenille gardiner, är stöd i samma färg som tyget och sträcker lite på framsidan av gardinerna. Detta skapar en attraktiv piped gräns som hjälper till att förhindra blekning längs kanterna. De hängande gardiner ska vara helt jämn, och det bör inte finnas någon förträngning av bredden på gardinen vid sömmar.

Ofta kommer recensioner av människor som har köpt gardinerna att listas på sidan också. Om inte, kan du oftast hitta recensioner genom att kopiera namnet på produkten och gör en sökning på Internet. Självklart bör du undvika chenille gardiner med dåliga recensioner, särskilt sådana som specifikt lista blekning eller upprivning som problem.

Oavsett om du köper chenille gardiner online eller i person, är det viktigt en noggrann inspektion av gardinerna före och efter hängande. Vid prövningen chenille gardiner, bör du noga kontrollera om alla lösa trådar eller nötning av tyget. Sömmen ska vara liten och platt, och det shouldnâ € t vara någon insamling av tyget mellan de enskilda stygn. Gardinen ska hänga platt och rak med inga uppenbara skevhet eller hopbyltning av tyget. Om något av dessa problem är uppenbara, bör du överväga att återvända eller byta gardiner för ett annat par eller kanske till och med ett annat märke.