Vad är en meditation bänk?

May 23

En meditation bänk är en enkel upprätt sitt design som används av många som utövar olika typer av meditation. Det är en enkel planka design som oftast bara tillåter tillräckligt med utrymme för en person i taget. En bänk används främst för att erbjuda vadderad sittplatser och utformade på ett sådant sätt att bidra till att upprätthålla oneâ € s hållning medan du gör meditation. Medan många människor helt enkelt använda en kudde som betecknas som en meditation kudde, andra föredrar att använda en meditation bänk som ett alternativ.

Ingen speciell meditations utrustning någonsin behövt öva meditation, som också är känd som mindfulness. Många sitter bara i en bekväm ställning och samtidigt fokusera på lite annat än att andas. En bekväm ställning kan uppnås genom att sitta i en cross-legged ställning på golvet, genom att sitta i en bekväm stol eller genom att sitta på en meditation bänk. Meditation utövare gör dock rekommendera att meditation oftast utföras när du sitter eller, ibland, när du står. Reclining medan mediterar är i allmänhet inte rekommenderas, eftersom den positionen kan bli för avkopplande och orsaka en person att somna medan mediterar.

I de flesta fall innebär en meditation bänk inte erbjuda en ryggdyna. Bänkar, istället, är byggda för människor att sitta på toppen av en kudde som stöds av en planka som i allmänhet är gjord av trä och stöds av fyra ben. Bänk plattformar är vinklade på ett sådant sätt så att inte orsaka rygg stress. Bänkar kan göras, dock med en extra ryggdynan att erbjuda stöd till dem som lider av ryggsmärtor eller skada. Bänkar görs vanligen motsvarar en sittplats och, i allmänhet, tillräckligt liten för att lätt lagras undan om det behövs.

När du väljer en meditation bänk, experter rekommenderar att välja en som är bekväm och stödjer god rygghållning utan behov av ytterligare kuddar i ryggen området. Ryggraden ska vara rak när du sitter, men bör inte understrykas. En meditation bänk kan vara med i många olika färger och material, så länge de inte är en distraktion och ge den komfort som behövs för att utöva medlingsteknik.

Vissa människor föredrar att ha en meditation bänk som är speciellt gjorda för dem. Sådant ingår bänkar som personligen är graverade med ett menings emblem, ett skriftställe eller någon annan meningsfull text. En skräddarsydd meditation bänk ger också konsumenter att välja sin egen kudde fasthet, samt tyg färger.

  • Ingen speciell meditations utrustning någonsin behövt öva meditation, som också är känd som mindfulness.
  • Meditation bänkar tillåta människor att behålla sin hållning samtidigt mediterar.