Hur väljer jag det bästa Pool Robot?

January 7

För att välja en pool robot för automatisk poolrengöring, besöka en pool leverans butik där du kan be om råd från en professionell. Välj ett etablerat varumärke som är känt för banbrytande robotreningsteknik. Det är en bra idé att gå online och läsa recensioner innan du väljer ditt nya poolrobot. Vissa pool städare är utformade för att rengöra ovan jord eller i mark pooler bara, så se till att välja en maskin som är gjord för din typ av pool. Titta även för en pool robot som rengör effektivt i minst tid, och en som inte kräver installation.

Automatiska pool städare finns i olika modeller, och robot pool städare kan spara arbete rengöra din pool manuellt. Att hitta en pool robot som kommer att göra jobbet den är avsedd för, till ett överkomligt pris, kan vara en utmaning om du inte vet vad du ska leta efter. En specialitet butik som säljer poolmaterial och tillbehör kommer sannolikt att ha mer än en modell att välja på, och kunniga säljare för att hjälpa dig.

Välj en pool robot med en hög kapacitet motor, särskilt om din pool är stor. Vissa poolrobotar är utrustade med två motorer, vilket gör att maskinen för att rengöra stora pooler snabbare, och ta bort djupt ner smuts med lätthet. En booster pumpmotorn kan göra poolen renare skrymmande och besvärliga att bära, så anser detta.

Alla poolrobotar kräver användning av rengöringsfilter. Filter för automatiska pool städare är typiskt löstagbara, och många är tvättbara. Leta efter en pool robot som är lågt underhåll. Se robotens filtret är lätt att byta och reservfilter kan köpas, antingen från leverans butik eller direkt från tillverkaren. Om filtren är svåra att hitta, du är inte troligt att använda din pool renare regelbundet.

Beroende på storleken på din pool, leta efter en robot med en sladd som har tillräcklig längd. För enkelhetens skull väljer en pool robot som är gjord med en infällbar sladd. En renare med en infällbar sladd är mindre sannolikt att fastna på buskar eller andra objekt i din trädgård.

När du väljer en robot pool renare, måste du överväga den inre ytan av din pool. Vissa pooler har en vinyl inredning, vissa är gjorda med betong eller kakel, och andra har en glasfiber yta. Se till roboten är speciellt utformad för att rengöra materialet i din pool yta.

Tänk dig en pool rengöring robot som kommer med praktiska tillbehör. Ombord lagring är en annan trevlig funktion, eftersom det tillåter dig att enkelt lagra din pool rengöringsmateriel och verktyg. Det kan vara värt de extra pengar för dessa funktioner, eller du kanske inte kräva extramaterialet. Om du har begränsad rörlighet eller svårigheter att lyfta tunga föremål, välj en robot pool renare som är lätt och bärbar.