Hur väljer jag det bästa Tvättstugan Hyllor?

May 30

De bästa tvättstuga hyllor för dig beror på din budget och hur mycket utrymme du behöver. Tänk på att de snyggaste lagrings tvätt alternativ inkluderar vanligtvis åtminstone några stängda hyllor. De bästa hyllor samordna med ditt hem tvättutrustning för ett snyggt, organiserad rum som också ser attraktiv. Några av de olika tvättstuga hylla alternativ som du kanske vill överväga är öppna tråd, inbyggda, återvunna skåp eller modulär.

Modular hyllor för tvättstugor finns i både öppna och slutna alternativ. Öppna hyllor kan göras snyggare genom att använda matchande förvaringskärl för att hålla förnödenheter såsom tvätt tvål, kläder stift, sköljmedel lakan och liknande. Vissa stängda, modulära tvättstuga hyllor är utformade för att innehålla tvättmaskiner och torktumlare - oavsett sida vid sida eller staplade vertikalt. Denna typ av tvättstuga hyllor kan vara ett idealiskt sätt att dölja äldre maskiner, men om du har attraktiva nya, kanske du vill spara stängd förvaring för att hysa en samling av flaskor och förpackningar av förnödenheter istället. Modulära tvätt hyllor är ofta gjorda av laminat, vilket är typiskt lätt att underhålla och hålla ren.

För ett alternativ med låg budget till modulära hyllor för ditt tvättstuga får återköksskåp fungerar. Dessa är vanligtvis säljs billigt av husägare som ersätter dem med nya skåp under ett kök remodeling projekt. Vissa husägare köper dessa för att placera i ett garage för extra förvaring, och de kan arbeta om din tvätt ligger där eller i ett separat rum. Det är också ofta möjligt att hitta en begagnad lägre skåp för tvättstuga hyllor som har en bänk för vikning rena kläder, plus en diskbänk för sköljning eller blötläggning poster före tvätt.

Om din budget tillåter, att ha anpassade hyllor inbyggd i din tvättstuga kan tillåta dig att organisera allt precis som du vill. Till exempel, om du har en fällbar strykbräda, kan en entreprenör göra ett skåp för att dina specifikationer. Inbyggd tvättstuga hyllorna kommer inte att vara billig, men de kan vara en extra försäljningsargument för bostadsköpare om du någonsin sätta ditt hus till försäljning.

Öppen tråd hyllor för tvätt områden är en av de vanligaste typerna. Det är ganska billigt, men också stark och tålig. Den öppna rackliknande design tillåter rena kläder att placeras på galgar och hängde från den. Det finns tråd tvättstuga hyllor som hörn samt olika storlekar av raka sektioner. Wire tvätt hyllor kan kombineras med slutna skåp för multifunktionella förvaringsmöjligheter.

  • Objekt som blekmedel bäst förvaras i en sluten hylla.
  • Flytande sköljmedel ofta lagras på tvättstuga hyllor.