Hur väljer jag det bästa Facial för Män?

March 13

En ansiktsbehandling för män kommer att skilja sig från en ansiktsbehandling för kvinnor eftersom män har olika hudvårdsbehov. Regenererande ansikts är generellt bra för män, eftersom dessa ansikts både rengöra och reparera. För dem som vill ha fördelarna med en ansiktsbehandling, men donâ € t har mycket tid att avvara, kan en uttrycklig utstrålning ansiktsbehandling ta så lite som 35 minuter. De som lider av hudvårds problem som akne kan dra nytta av en dermatologisk ansiktsbehandling.

Huden en mana € s ansiktsbehandling skiljer sig från ett womanâ € s. Inte bara är en man mer benägen att tilltäppta porer och pormaskar än en kvinna, kommer hans hud också typiskt vara tjockare, fetare och, i vissa fall, mycket känsligare. Män upplever också rakning relaterade problem som torr hud, hudirritation, och knivskador.

Välj en ansiktsbehandling för män som är speciellt konstruerade för att ta itu med en mana € s specifika behov hudvård. Dessa ansiktsfukta torr hud och lugnar hudirritation. Det finns även ansikts för män som är utformade för att hantera specifika problem som akne, de synliga effekterna av åldrandet, och hudskador orsakade av exponering för föroreningar och Suna € s skadliga strålar.

Regenererande ansikts inte bara rengöra och exfoliera, de reparera även sol och miljöskador. En uttrycklig strålglans ansiktsbehandling för män är mycket snabbare än de flesta andra typer av ansiktsbehandlingar. Under processen, huden rengörs, exfoliated och ångad, och en ansiktsmask appliceras i det sista steget.

Aromasque ansikts är ett bra val för dem som lider av torr hud eller stress. Dessa ansikts innehåller aromatiska oljor, och inte bara återfukta huden, men slappna sinnet. En hemmagjord ansiktsbehandling för män kan vara ett bekvämt och ekonomiskt alternativ, men en individ måste se till hemlagad ansiktsbehandling han använder är rätt för hans hudtyp, och vann? € t förvärra hudproblem som akne.

Samtidigt välja en bra ansiktsbehandling för män är ett viktigt steg i hudvård för män, är en vanlig hudvård rutin också viktigt. Rengör huden en eller två gånger om dagen, och undvika streck rengöringsmedel eftersom de kan torka ut huden. Exfolierande tre eller fyra gånger i veckan kommer att ta bort smuts och döda hudceller och hjälper till att förhindra pormaskar. Moisturizer låser in fukten, vilket kommer att hålla huden från att bli torr och sträv. Vissa moisturizers innehåller solskydd, men de bör inte användas på natten.

  • Det finns olika typer av produkter som kan användas under en ansiktsbehandling.
  • Vissa ansikts för män är utformade för att behandla akne.
  • Hudtyp bör beaktas vid beslut om den bästa foto för män.