Vad bör jag tänka när man köper ett inbrottslarm?

January 18

Hem säkerhet är en viktig faktor för många husägare, och det finns många säkerhetsåtgärder en husägare kan vidta. Från trimning buskar fortsätt installera deadbolt lås och rörelsekänsliga lampor, det finns många saker som husägare kan göra för att skydda sitt hem från blivande inkräktare. En av de mest säkra åtgärderna en husägare kan vidta är att installera ett inbrottslarm.

Det finns två grundläggande typer av inbrottslarm som du kan köpa för installation. Alla inbrottslarm är utformade för att uppnå samma syfte - att omintetgöra ett inbrott försök. Vissa inbrottslarm är kopplade till alla potentiella inträden i hemmet, inklusive dörrar och fönster. Andra bara upptäcka inresa från primära dörrar. Säkerhetsnivån du föredrar för ditt hem är en fråga om val, men det grundläggande beslutet att göra är om du vill att inbrottslarmet som ska övervakas av en extern källa.

Du kan installera ett inbrottslarm som bara sätter igång ett larm i hemmet när olaglig inresa upptäcks, eller så kan du ha ett larmsystem som också är ansluten till en bevakningstjänst. I många fall är ett högt hörbart larm tillräckligt för att avskräcka en potentiell kriminell. Men tjänster som övervakar hem trygghetssystemen skickar automatiskt polis, brand och räddning vid detektering av en säkerhetsöverträdelse. Beroende på systemet, kan ett larm övervakas av ett säkerhetsföretag antingen vara tyst eller hörbart.

När du väljer ett inbrottslarm, fundera på vad du hoppas uppnå. Om du bor i ett område med hög brottslighet eller i ett landsbygdsområde med få eller inga grannar, eller om du reser ofta, kanske du vill överväga en övervakningstjänst. Om du bor i ett hyreshus eller en förort där en grannsamverkan är effektivt, kan du känna dig trygg med en hörbar hem-wired systemet.

Innan du bestämmer dig för vilken typ av inbrottslarm är rätt för ditt hem, rådgöra med en säkerhetsföretag för att diskutera dina alternativ. Se till att fundera över vad de Systemet övervakar, hur lätt det är för dem som lever med dig att arbeta i systemet, och hur mycket det kommer att kosta. Övervakade larmsystem är oftast i nivå med andra inbrottslarm så långt som installationskostnaden är berörda, men det finns också en månatlig uppföljning avgift inblandade. Kontrollera också med din husägare försäkring för att se vilka rabatter kan gälla vilka system.

  • Ett hem trygghetssystemet bör har en kontrollpanel som gör att husägare att övervaka alla ingången sätt.