Kärn Elements of Framgångsrik Orsak Marknadsföring Presentationer

September 23

Som en orsak marknadsförare presentationer kommer att bli en regelbunden del av ditt liv. Ibland kommer du att tala med 2 personer, ibland till 20 eller 200.

Det finns saker som hjälper dig att leverera kraftfulla, övertygande, och i slutändan framgångsrika presentationer.

Inkludera berömda sista ord (FLW)

Varje tal behöver berömda jumbon uttrycker (en FLW). En FLW är vad du vill att lyssnaren att komma ihåg när allt annat har glömts bort.

Till exempel:

"Nycklarna till en framgångsrik tal är publikanalys, organisation, och leverans."

"Orsak marknadsföring är ett bra sätt att samla in pengar och öka medvetenheten för ditt orsakar."

Begränsa ditt FLW till en mening och fokusera var och en av dina talande poäng på att förstärka den. Om du vill vara subtil och komplicerad, skriva en roman. På tal kräver direkthet, tydlighet, och laserliknande fokus.

Begränsa din presentation till 20 minuter

Mark Twain sa, "Få syndare sparas efter de första 20 minuterna av en predikan." Och Twain sade detta mer än 100 år sedan, när den genomsnittliga koncentrationsförmåga var mycket längre än det är nu! Dessa dagar, människor föredrar 90-minutersfilmer, halvtimmes sitcoms, tweets som är begränsade till 140 tecken, e-post utan bilagor, och böcker som denna som har massor av kulor, figurer och sidofält.

Varför skulle någon tro att en lyssnare skulle föredra en talare som skulle drone på 30, 40, eller 60 minuter! Söker inspiration för en framgångsrik 20-minuters presentation?

Kolla in hemsidan TED Talks, som belyser en global uppsättning konferenser bildats för att sprida "idéer värda att sprida." TED Talks har några av de bästa högtalarna i världen, som har bara 18 minuter för att presentera sina idéer i de mest innovativa och engagerande sätt de kan.

Peka kraften i tre

Det är något speciellt med att gruppera saker i treor. Det är inte bara oss, antingen:

"Fadern, Sonen och den helige Ande."

"Livet, frihet och strävan efter lycka."

"Regeringen av folket, av folket, för folket."

Människan har en naturlig öra för saker i treor. Den har en rytm som lyssnare lätt kan följa och är minnesvärd och övertygande. Att begränsa ditt tal till tre huvudteman kan bidra till ditt tal stannar inom 20-minutersregeln.

Framgången för ert tal egentligen hänger på tre viktiga faktorer: publikanalys, organisation, och leverans. Dessa har kallats: analysera, organisera och entusiasmera!

President Franklin Delano Roosevelt gav förmodligen de tre bästa tips för att tala inför publik framgång: "Var uppriktig. Var kortfattad. Och sitta "Men FDR glömde en mer:. Amen! Din publik kommer att tacka dig om du följer hans råd.

Lyssna på din engelska lärare

Som en high school sammansättning papper, behöver varje bra presentation en början, en mitt, och slutar:

  • Din början ska ta tag i din lyssnarens intresse och uppmärksamhet och introducera dina berömda sista ord. Det är där du anger din synpunkt. "Ditt företag bör arbeta med oss ​​på en orsak marknadsföring partnerskap eftersom det kommer att bygga din trovärdighet med kunder och potentiellt driva försäljning."
  • Din mitten är där du bevisa din punkt. Du stödjer din FLW med argument som rör dina lyssnare att gå med i ditt program.
  • Din slut är där du kör din punkt hem. Du kort sammanfattning dina viktigaste punkterna och förstärka din FLW. Slutligen, att veta att slutkommentarer lämnar bestående intryck, du avslutar ditt anförande med en nyckel, minnesvärda budskap som förhoppningsvis stänger affären!

Bra tal är som bra böcker. De varierar mycket i temat, tonen, och längd, men de delar alla en sak gemensamt: en början, en mitt och slut.