Hur väljer jag den bästa leverantören av Brass Instrument Repair?

September 20

Den bästa mässing instrument reparation person i ditt jobb kan bero på vilken typ av jobb du behöver gjort. En professionell musiker reparera en sällsynt horn skulle söka olika kvaliteter än en fotbollsmamma som vill snabbt fixa ett övervikt trombon. Totalt sett är det bästa sättet att hitta en bra leverantör av mässing instrument reparation för att be en professionell mässing musiker som reparerar hennes horn. Ibland kanske du i slutändan får en lycklig tips som leder dig till en låg kostnad, hög kvalitet instrument reparatör.

Forskar på nätet betyg för en mässingsinstrument reparation specialist kan vara till hjälp, men de betyg kan vara missvisande. Olika mässing spelare förväntar olika saker ur ett mässingsinstrument reparatör. Vissa bedömare är nöjd med det bästa priset och snabb service, medan andra söker hög kvalitet utförande för att säkerställa en dyr instrument är väl omhändertagna. När man arbetar med en dyr instrument, kan det vara en god idé att be en reparatör för referenser eller arbetsprover innan du lämnar över en delikat instrument.

En stor del av det som ger ett horn ljudet är formen på sin borrning, vilket är slangen mellan munstycket leden och klockan ett instrument. I en professionell mässing instrument, dessa borrningar fint formad för att uppnå ett visst ljud, och en liten förändring i form av instrumentet kan orsaka ljudet av instrumentet för att ändra. När en instrumentalist bygger på klangfärg hans mässingsinstrument för en del av sitt yrke, vill han instrumentet tillbaka till sitt optimala tillstånd med så mycket skicklighet som möjligt.

Medan allmän instrument reparatörer kan göra en bucklig horn funktionell igen kan delikatess som grundläggande mässingsinstrument reparationspersonal arbetar inte vara lämplig för att reparera en high-end instrument. Likaså hyra en mycket skicklig mässingsinstrument reparation tekniker som reparerar avancerade professionella mässingsinstrument för att returnera en billig elev horn till nyskick är förmodligen onödigt. Vid reparation en billig elev horn, får den bästa mässingsinstrumentverkstad vara den som får jobbet gjort på ett tillförlitligt och billigt. Reparera en professionell horn kan kräva ett besök på en mässings specialist som fungerar bara på vissa typer av mässing instrument, vilket kan kosta mer.

Ibland behöver du bara en snabb buckla slås ut av en mässingsinstrument du hyrt eller lånat. Generellt är en bra kontakt för den mest prisvärda mässingsinstrument reparationsservice i stan den lokala high school eller college band direktör eller instrumentutrustning handledare. Dessa instruktörer arbetar med många studenter och instrument, så att de med största sannolikhet vet vem som ska göra arbetet billigt.

  • Vissa instrument reparatörer kan specalize i vissa instrument.