Hur konverterar jag M4A till WMA?

June 21

Användare kan konvertera M4A ljudfiler till WMA ljudfiler genom att ladda ner M4A till WMA audio konvertering programvara och lämnar in önskad musikfil till programmet för konvertering. Den M4A ljudfilformat hittas oftast på iTunes-filer. En metod för att konvertera M4A till WMA-filer från iTunes är att bränna filerna till en cd och sedan köra cd med Windows Media Player. Användaren anger för Windows Media Player för att rippa filerna från CD, och i processen, omvandlar den filerna till WMA-format.

De som väljer att konvertera M4A till WMA utan att använda iTunes ska köpa eller ladda ner en M4A till WMA Audio Converter. Grund konvertering programvara är tillgänglig för gratis online och flera platser sälja mer avancerade konverteringsprogram. Användaren bör kontrollera att omvandlaren säger det kan konvertera M4A till WMA. De flesta omvandlare kan konvertera flera olika ljudformat och det är upp till användaren att välja vilket format han vill konvertera till.

När du hämtar programvara, bör användarna leta efter en pålitlig källa. De bör endast hämta från webbplatser de har använt tidigare eller en webbplats som en betrodd vän rekommenderar. Medan de flesta program är legitimt, är vissa program skadlig och kan sprida virus eller annan skadlig fil till användarens dator.

Efter nedladdning och installation av omvandlare programvara, kör användaren programvaran och laddar upp låten han vill konvertera. Denna process är mycket som att öppna ett dokument i ett datorprogram. Istället för att klicka på "File" och "Öppna" användaren klicka på "File" och "Överför". Programmet kan redan ha en "Ladda upp" -knappen längst ner för att göra processen snabbare.

När M4A fil laddas upp i musik omvandlare, väljer användaren vilket format han vill konvertera filen till. En rullgardinsmeny tillåter honom att välja "WMA" från listan över möjliga filformat. Flera andra alternativ och funktioner finns med på programmet, men att veta hur man ska ladda upp filen och välj den nya filformatet är allt användaren behöver veta för att processen ska fungera.

Slutligen användaren klickar på "Konvertera" eller "Start" och omvandlaren kommer att fråga honom om han vill spara filen. Han väljer en destination, till exempel en viss mapp fil eller datorns skrivbord. Omvandlaren börjar sedan processen för att konvertera M4A filen till WMA-format. När konverteringen är klar, är filen i WMA-format och kommer inte längre arbeta i program som spelar M4A ljudfiler.