Dressing för framgång

April 12

Dagens värld är mer konkurrenskraftiga och mördande än något vi har upplevt tidigare. Högskoleexamen som har tillbringat år och tusentals och åter tusentals dollar (mycket av det lånade) kan inte hitta jobb och måste tillgripa bekämpa smutsiga att hyras för de arbeten som de har utbildats. Om du ska tas på allvar i näringslivet, måste du ta dig på allvar i första hand. Allt om du behöver visa din arbetsgivare och potentiella arbetsgivare att du är redo för det ansvar framöver. Du måste visa dem att du är redo att bli framgångsrik.

Så mycket som vi skulle vilja säga att vi bedömer människor utifrån vad som finns inuti i motsats till vad som är på utsidan, det är bara inte hur världen fungerar. Bildfrågor, och samtidigt lära känna människor och göra bedömningar utifrån vem de är en viktig färdighet i livet för att finslipa, de män och kvinnor som intervjua dig och sysselsätter inte kommer att ta tid att verkligen "lära känna dig" innan de gör sin hyra beslut. Din bild måste säga rätt sak, förmedla vad som finns inuti dig till människor som inte har tid att upptäcka det på egen hand.

Försök och titta på dig själv ur andra, människor som inte vet att du, och försöka definiera vad du ser. Vad tror du att människor först tänker på träffa dig? Vad din bild säger om dig? Står det att du tar dig själv på allvar som en arbetare och professionell och att du är villig att gå den extra milen, eller står det att du är typen av slarviga och att du bara kommer att gå så långt som krävs? Medan det är kanske inte hur du är-slarvig eller vad-din klänning kan förmedla det intrycket, och det är definitivt ett intryck som du inte vill föra vidare. Du måste klä att imponera; att det är en handling ibland, men det är en handling som är viktigt för framgång, och det är inte en ytlig handling helt-utan det är ett sätt att presentera dig själv på bästa möjliga sätt.

Du kanske har hört klyscha "klänning för det jobb du vill ha, inte det jobb du har." Det är sant. Visst du kan ha arbetat i en avslappnad butik för att få dig genom college, men nu när du letar efter ett jobb i din valda karriär område, kan du inte gå runt i jeans och Dockers. Klä för det jobb du vill ha, och potentiella arbetsgivare kommer att märka. Investera i ett par viktiga bitar-kostym, några trevliga skjortor eller blusar, flott ännu reserverade skor, professionella kjolar, och så vidare. Det kan kosta en början, men det kommer vara värt det.

När du får jobbet, inte slappa av på ditt utseende. Snarare hålla upp din professionellt utseende för att visa din arbetsgivare att du verkligen var värt att välja. Plus något annat om att klä professionellt är att om du klär professionellt det har en inverkan på din attityd, du börjar agera hur du ser ut, och du kan komma åt delar av dig och utöka själv på ett sätt som du kanske inte har kunnat i jeans och en t-shirt.

Dressing för framgång är att erkänna att framträdanden spelar någon roll och reagera på lämpligt sätt. Dressing för framgång är inte en ytlig spel men är snarare ett sätt att vara vem du vill vara och så småningom bli det. Ta dig själv på allvar, visar att i din klänning, och arbetsgivarna kommer att ta varsel.