Hur väljer jag det bästa tvättkorg?

December 29

Välja den bästa tvättkorg innebär med tanke på dess storlek och struktur samt dess utseende. Om du ska placera korg i ett badrum, kan du välja en helt annan en från en du kan välja för en garderob eller bakom sovrumsdörren. Om du har en stor, central tvättstuga att familjemedlemmar förväntas ta med sina smutsiga kläder till kan flera märkta försvårar fungerar bäst. För vissa människor, särskilt de som bor i lägenheter utan i sviten tvätt, kan en korg på hjul vara fördelaktigt. Någon typ av tvätt hämma du väljer bör ha någon form av ventilation i den för att hålla kläderna från souring eller mildewing.

Medan smutstvätt doftar sällan underbart, kan det bli mycket illaluktande om korgen inte innehåller några lufthål. Fuktiga föremål kan mögel eller bara få en syrlig lukt. Även om en tvättkorg har inget lock, får kläder på botten ändå inte ta emot tillräckligt med luft för att förhindra mögel eller lukt om sidorna är ventilerade. Wicker eller rotting hindrar brukar ha tillräckligt med luft bidrag, liksom porösa canvas-fodrade korgar. Plast hämmar med mycket stora hål låter ofta i de mest luften, men de får inte vara så att hållbara och spricka eller split över tiden.

Plast hämmar vanligtvis kostar minst, medan vide eller rotting kan vara mycket längre varar för pengarna. Canvas tvättsäckarna på en hopfällbar träram kan vara en utrymmessnål men ändå bärbar alternativet, eftersom burkmetallkorg försvårar med en trasa foder och hjul. Hämmar med hjul gör människor med en tvättmaskin och torktumlare på samma våning, eller med en hiss för att komma till tvättstuga, ett mycket enklare alternativ än att behöva släpa en tung korg en rättvis avstånd. På detta sätt kan en korg på hjul eliminera behovet av ytterligare en tvättkorg, så detta alternativ kan vara särskilt användbart för små boytor.

I en stor, familj stil tvättstuga, kan sektione hämmar fungera bra för att organisera viter, färger mörker och fintvätt. Vissa familjer håller sektionetvättkorgar i rummet och lagra en tvättkorg för varje familjemedlem på en hylla så att han eller hon kan ta de rengjorda objekt att lägga undan. För mindre områden, är en högre tvättkorg normalt används i stället för en sektionerad typ. Den typ av korg som syftar till att visa i ett badrum är oftast mer dekorativa än andra typer; kanske du vill välja en som är en del av ett set som innehåller en ansiktsservetter lock, tvålpump, bricka eller andra tillbehör.

  • En tvättkorg göras med hjälp av rottingprocessen.
  • Smutstvätt hämmar bör innehålla lufthål för att förhindra dålig lukt.
  • Hämma tvättsorterare vanligtvis tillåter kläder att separeras beroende på om det är färgad, vit, kräver kemtvätt eller kräver en känslig miljö.