Vilka är de bästa tipsen för att göra en räka Platter?

July 17

De bästa tips för att göra en räka diskens är att skapa en bra presentation för tillfället. Med tanke på vad gästerna skulle få för arom, dips eller accent livsmedel samt tonen eller temat för partiet, såsom eleganta eller tropiska kan hålla kocken i rätt riktning planeringen-wise. En klassisk part får föreslå en räka ring, medan en mer kreativ tillfälle som en konstutställning kan kalla för en mer unik metod för en skaldjurstallrik. Det hjälper att komma ihåg att skivorna för servering räkor inte nödvändigtvis behöver vara runda eller ens gjord av porslin.

Till exempel kan betjäna stekt räkor i en flätad korg fodrad med hushållspapper vara precis rätt touch för casual bakgård underhållande. För en elegant inomhus middag, med hjälp av fantasi plockar spett kokta räkor med andra livsmedel och presentera dessa på ett sofistikerat, footed maträtt skulle vara ett bättre val. För att skapa ett asiatiskt tema för en räka diskens, med hjälp av rektangulära porslin individuellt på en stor bricka eller med doppa såser och ätpinnar tillsatta, kan se intressant.

För att fira en händelse kreativt, kan räkor plockar som ser ut som små flaggor användas. Ett företag logotyp, brud och brudgum namn eller annan text och bilder får användas på kundanpassade hackor. Klassiska räkor ringar är lätt att göra om en flat tallrik används som man "hook" varje seafood bit till kanten för att skapa en cirkel. Dipsås kan placeras i centrum av räkor diskens med kanske en eller två koncentriska cirklar av andra doppa livsmedel såsom färska grönsaksbitar och / eller små cocktail bröd.

Färska citronklyftor, med sin djärva gula färg, kan se attraktiv på alla typer av räkor diskens, inklusive klassiska sådana. "Sculpted" färska grönsaker som rädisor rosor skewered på toppen av en stor räkor på en cocktail pick kan se tilltalande, som kan en kub melon eller ett körsbär tomat läggs ovanpå. För en mer elegant metod för att göra en räka diskens, kan tunna kokta kött segment såsom prosciutto lindas runt mitten av varje fisk och skaldjur stycke.

Tropiska temafester kräver ofta en mer livlig presentation samt att använda mat som passar temat. Räkor skewered med färska ananasskivor kan vara en uppfriskande val att tjäna på en bambu tallrik. Sötsur och / eller varma sås dips kunde följa med tropiska themed räkor skivorna.

  • Räkor skivorna har ofta en mängd olika cocktail såser för doppa.
  • Räkor snittar.
  • Ångad räkor och hummer serveras med färsk citron gör för en enkel men imponerande tallrik.
  • Färsk ananas ger en räka diskens en tropisk twist.
  • Räkor.
  • Skivad skinka kan inkluderas i en räka diskens.