Vad är Low-Fat Frosting?

July 31

Mager glasyr ger dieters chansen att få sin kaka och äta den. Ingen kan förneka att fettdränkta glasyrer och glasyrer som skriker av smör, vispgrädde, och helfet färskost är att dö för. I själva verket finns det en risk att faktiskt dö för dem från allt som artär-igensättning fett. Lösningen är mager glasyr som substituerar sänkt fetthalt färskost, mjölk, eller gräddfil förutom smöralternativ.

De flesta kockar inser att lite fett hjälper glasyr mun känsla och ups smaken. Handel utanför traditionella, högre fetthalt ingredienser och använda lite smör eller smörersättning kanske inte så illa, men att lägga ljusa eller djupa aromer såsom banan, citron, eller mandel extrakt kan distrahera diner tunga från saknade fett också. Vissa kockar gillar att strö en kaka eller brownie som har iskallt med låg fetthalt glasyr med en handfull röda hallon eller skivade jordgubbar för ögat och smak överklagande.

En mycket populär glasyr som är super enkelt att skapa kräver bara tre ingredienser. Låg fetthalt eller fettfri färskost slagen med florsocker och smaksatt med några droppar vaniljextrakt är bokstavligen grädden på moset. Den kreativa kock kan experimentera med andra extrakt smaker men kommer sannolikt att finna att imitation utdrag bara inte fungerar så bra. Förutom vanligare extrakt, en snabb resa via Internet avslöjar dussintals mer exotiska uppstickare som vit körsbär, päron, och till och med champagne. För de som tittar kalorier samt fett, kan en del av florsocker vara förvisad till förmån för ett socker substitut.

En annan smart fettsnåla glasyr som är en bit av kakan för att göra kombinerar pudding med lite lättmjölk och ett paket med pulveriserad dessert toppning. Barn älskar den här och kommer sannolikt att vilja kasta in, särskilt om de kan experimentera med pudding smaker. De gamla metoderna - choklad, citron och vanilj - är sanna vänner, men en resa till den vilda sidan av pistasch, pumpa krydda, eller ens jordnötssmör kan producera fantastiska resultat.

En rolig och fluffig smörkräm frosting som är bedrägligt låg fetthalt är lätt att piska tillsammans. Den här kräver en äggvita förutom strösocker, en skvätt vatten, och bara tre matskedar (45 gram) av smör. Som med andra fettsnåla glasyr recept, ett par droppar ren smaksatt extrakt ratchets smaken från darn bra att himmelska.

  • Gräddfil eller mager färskost kan användas i stället för smör i glasera.