Hur att utlösa händelser i din Farming Simulator Karta

November 15

Triggers är en stor del av det som gör en karta interaktivt och roligt att spela i Farming Simulator. Kort sagt, är en trigger ett objekt på kartan som orsakar att något ska hända (en händelse) när spelaren aktiverar det.

En mängd händelser kan hända i spelet: att köpa fält, fylla släpvagnar med vatten, last silor, och så vidare. Även få i spelet hjälp är en händelse. Dessa händelser har utlösare placeras på kartan eller i gränssnittet så att spelaren kan aktivera dem.

Triggers oftast har att förknippas med ett eller flera objekt som vara till någon nytta. Åtminstone de flesta triggers har en ikon objekt som flyter på kartan så att spelaren kan se var det är och köra eller gå till den.

Till exempel använder en fieldBuyTrigger användar attribut sin parentâ € s omvandla gruppen tillsammans med några barn objekt att definiera läge, storlek och pris på ett fält. Med dessa komponenter, har utlösaren all nödvändig information för när spelaren använder den för att aktivera en fält köpa händelsen.

Eftersom varje trigger har lite olika krav, för att på bästa sätt inkludera en på din karta är att kopiera den fullständiga installationen från en annan del av din karta. Den grundläggande arbetsflöde ser ut ungefär så här:

  1. Hitta utlösaren du € re intresserade av att använda.
  2. Välj dess moderbolag (vanligtvis ett objekt eller omvandla gruppen).
  3. Duplicera det objektet och placera den på din karta där du vill.
  4. Tweak och ändra avtryckaren och användarattribut som behövs.

Om du vill använda en trigger som ISNA € t redan på din karta, är din enklaste tillvägagångssättet att hitta en annan karta som använder denna trigger. Då kan du använda samma process, men istället för att duplicera i Steg 3, du exporterar utlösaren från denna karta och importera den till din karta.