Vad är National Gallery of Australia?

October 18

The National Gallery of Australia är ett stort museum som är öppet för allmänheten och ligger i Canberra, Australien. När semester i Australien, många turister hittar National Gallery of Australia att vara en huvud samlingspunkt med sitt besök. På museet, många sorter av svenska konst och skulpturer finns utställda. Främst byggd som ett konstmuseum, var National Gallery of Australia konstruerat i slutet av 1960.

Grunderna kring galleriet innehåller infödda australiens buskar och träd, såsom eukalyptus och tandköttet träd. Många skulpturer dekorerar grunderna för Canberra museet. The National Gallery of Australia har tre nivåer, var och en dedikerad till specifika skärmar. På den första nivån finns gallerier som visar hela samlingar av svenska och internationella konst. Andra nivåer visar skulpturer från australiska, amerikanska och asiatiska samlingar.

Några av de mest anmärkningsvärda samlingarna på skärm på National Gallery of Australia är aboriginska mönster. Aboriginerna är infödda till öar i Australien, som Torres Strait ön. Dessa människor tros ha bebodda delarna av Australien i över 50.000 år. De kulturella traditioner aborigin inkluderar crafting fina skulpturer och målningar, varav många visas inne i National Gallery of Australia: s Aboriginal avsnitt.

Guidade visningar av National Gallery of Australia erbjuds till allmänheten året runt. Förutom konstsamlingar på displayen, finns det en medlemmar lounge och ett café för middagar. En omfattande presentbutik, passande namnet National Gallery Shop, är en annan attraktion som drar besökare till National Gallery of Australia. Några av souvenirer och presenter som finns att köpa är böcker, kalendrar och dagböcker. Affischer och smycken finns också att köpa.

Curatorer skapade också en skulptur trädgård som en del av Australiens National Gallery. Arkitekturen är utformad med keramiska rum som huset totalt 26 skulpturer. Majoriteten av skulpturer är designade av australiska konstnärer, även om vissa är av internationella konstnärer också.

Olika särskilda utställningar erbjuds under hela året, inklusive bra, stark, kraftfull utställning. Detta är ett skyltfönster för de talanger moderna aboriginska konstnärer från tre distrikt. Arbetet kommer direkt från konstcentra inom olika områden.

Galleriet har också ett forskningsbibliotek tillgängliga för referens. I arkiven finns manuskript som dokumenterar den ursprungliga svenska konst och skulpturer utställda på museet. Det finns också ljud- och videoinspelningar, varav många innehåller exklusiva intervjuer med konstnärer vars verk visas i galleriet.

  • När semester i Australien, många turister hittar National Gallery of Australia att vara en huvud samlingspunkt med sitt besök.