Vad gör en Copyist göra?

March 27

I allmänna termer, skapar en renskrivaren skriftliga kopior av ett dokument. Avskrivare har funnits i någon form sedan urminnes tider, och andra termer som används för att beskriva detta yrke omfattar scrivener och calligraphus. Sedan 20-talet, den vanligaste av Copyist jobb tillhör musik kopister. Dessa personer specialiserade på att göra kopior av ett musikaliskt manuskript.

Under första århundradena och i många delar av världen sedan, har avskrivare utfört en mängd olika transkribera arbetsuppgifter. Yrket spelar en särskilt viktig roll i områden där analfabetismen är hög, samt juridiska dokument ger också gott arbete för avskrivare i olika områden runt om i världen. Några av de olika dokument kopister kan skapa inkluderar arbetstillstånd, patent, starta företag papper, testamenten, omröstningar, juridiska utkast, och försäljnings inköp. Datorprogram är en föredragen verktyg för avskrivare i det 21-talet, men traditionell penna, papper och linjal kan också användas; flesta traditionella avskrivarnas använda en speciell typ av penna känd som en kalligrafi penna. Utbildningskrav beror på visst område i kopieringen, men stark läskunnighet är viktig övergripande.

Musik avskrivarnas utgör majoriteten av copyist arbetstillfällen, och dessa individer förnya och korrekturläsa partitur och kompositioner för att se till att de är i en snygg, presentabel formen. Renskrivaren tar riktning från en kompositör eller arrangör. Ofta kommer avskrivare att uppmanas att skapa individuella notblad för varje avsnitt av en orkester eller sånggrupp. I sådana fall kommer renskrivaren ger unika exemplar som är specifika för de enskilda avsnitten och att ge entré ledtrådar för instrumentalister. Kompositörer kan också begära en copyistâ € s bistånd revidera musik eller för att skapa noter från en inspelning.

På grund av några av ovanstående krav, bör kvalificerade musik avskrivare helst ha en högre utbildning bakgrund i musik och erfarenhet av att spela musikinstrument. Förmåga att läsa och förstå betecknings stilar, konventioner av olika genrer och instrument och musikteori är viktiga områden som en potentiell copyist bör känna. Uppmärksamhet på detaljer och kommunikationsförmåga är också viktiga expertområden för en musik copyist. Den berömda kompositören Beethoven var ökänd för sin omstridda relation med sina avskrivare grund av de employeesâ € slarvig, missförstå-många utförande och personlighet sammandrabbningar.

Många möjligheter till avancemang finns för musik kopister. Anställda får använda yrket som en nybörjar möjlighet för högre nivå titlar såsom kompositör eller Orchestrator. Avskrivarnas arbetar som lärlingar, praktikanter, eller i en heltid kapacitet för orkestrar, tv och filmstudior, inspelningsstudior, eller många andra typer av företag där behovet finns.

  • Avskrivarnas transkriberas ofta testamenten och andra juridiska dokument.
  • Beethoven hade en omtvistad relation med sina kopister.