Hur väljer jag det bästa Robust mobiltelefon?

October 3

Om du behöver en robust mobiltelefon som tål omild behandling eller ens några enstaka övergrepp, måste du leta efter en som är konstruerad med den mest hållbara exteriör tillgängliga. Även om ingen mobiltelefon är garanterat släppa bevis, kan tunga konstruktionen hjälpa en telefon tål att tappas. Om du brukar använda din mobiltelefon utomhus mycket, eller om du gillar sporter som segling, camping och vandring, välj en mobiltelefon som också är vattentålig.

En tuff och robust mobiltelefon kan vara svårt att hitta, men modeller finns tillgängliga som är gjorda för att vara robust och motståndskraftigt mot väder och vind. När du går och handlar, be mäklare för hjälp. Förklara dina behov och krav och be att få se olika telefonmodeller. Du bör leta efter det yttre skalet av mobiltelefon för att vara starka och gjorda med högvärdiga material, inte tunn plast.

Oavsett hur tuff och tålig skalet av mobiltelefonen verkar vara, om den har en hal känsla, kan det inte vara lämpliga. Om din robusta mobiltelefon är halt nog att falla genom fingrarna och slog i golvet, kan den skadas. Leta efter räfflade sidor för ett bekvämt grepp. Gummibeläggning hjälper till att förhindra att telefonen glider ur handen.

Förutsatt att du har hittat en robust mobiltelefon med en stark clam shell design och gummerat grepp, bör nästa drag vara vattenresistens. Tyvärr kan du inte veta säkert hur vattentålig telefonen är tills du har fångats i en regndusch. Det är därför det är viktigt att läsa recensioner.

Recensioner från andra konsumenter kan låta dig veta hur mobilen har stått upp till olika förhållanden. Sluta inte på att läsa några konsumenten recensioner, dock. Läs rapporter från olika experter i branschen som har testat enheten att få några fasta, objektiva åsikter. Det är också viktigt att inte låta säljare att prata dig in i en modell av mobiltelefon du är osäker på.

Innan du gör ditt slutgiltiga beslutet, be mäklare om modellen du funderar har varit stresstestas. Detta innebär att mobilen fick passera stränga tester för prestanda i olika utomhus väderförhållanden. Testningen bör också innehålla prestation efter påverkan, t.ex. kraschar till en konkret grund. Om telefonen i fråga har utvecklats väl i tester under olika förhållanden, bör detta vara ett bra val.

  • Vissa äldre modeller av mobiltelefoner har visat sig vara mer hållbara.
  • En robust mobiltelefon kan vara perfekt för yngre användare som är mer slarvig.