Time Management spel

August 1

Spel har länge ansetts vara ett bra sätt att lära ut nya, och ofta komplexa idéer till nästan alla. Det är logiskt, om du stanna upp och tänka på det. Vill du hellre spendera tid sitter runt bli uttråkad, behöva upprepa "värdelös" fakta och siffror, eller skulle du hellre spela roliga spel någonstans? Time management-spel är ett bra sätt att lära någon grundläggande färdigheter som behövs för att utveckla goda tid ledningskompetens. Här är några bra riktlinjer för dig att utveckla din egen tid management spel.

  • Ha ett mål. Varje spel måste ha ett mål. Detta mål måste vara meningsfullt, och samtidigt vara något som är meningsfullt. I tv-spel, kan det vara så att du måste rädda prinsessan, eller besegra det onda Overlord, eller världen är dömd. Time management-spel är inte annorlunda. Se till att du har en entydig mål i åtanke när du bygger ditt spel. Kom ihåg, inte målet inte nödvändigtvis behöver göra vettigt, men det måste vara trovärdigt i viss utsträckning.
  • Ha en fastställd tidpunkt. Med tanke på att du försöker lära ut grunderna i time management, är det bara meningen att det finns en tidsgräns på ditt spel. Ställa en tidsgräns hjälper uppnå ditt mål kompetens lärande, eller undervisning time management. Trots allt, om du har en begränsad tid att utföra vad du behöver göra det på, då du är mer benägna att få saker gjorda. Se till att tidsfristen är realistisk, och inte överdrivet. Det borde vara en utmaning, men inte omöjligt.
  • Ge exempel. När du lära någon något nytt ska du alltid ge exempel, och spelar ett spel är inte annorlunda. Ofta har ett tydligt exempel på vad man ska göra kommer att hjälpa många människor lära sig vad de ska göra. Också genom att gå över exempel på vad dina spelare kan förvänta sig i din tid förvaltning spel, kan du se om allt är vettigt eller inte. Du kan se det som att göra en testkörning av ditt spel.
  • Ha en tydlig pris. Det bör finnas en tydlig pris, eller avsluta din tid förvaltning spelet. Om du ska göra en live actionspel (en där människor är faktiska fysiska deltagare) så kanske du vill ge något i stil med mellanmål, behandla, eller någon annan goodie. Men om du spelar något i stil med ett brädspel sedan skryta vanligtvis vara allt som du behöver.
  • Var konsekvent. Vid utvecklingen reglerna ditt spel, se till att de är konsekventa. Även om du vill lägga till ett element av slumpmässighet, eller "verkligheten" för att ditt spel, då de bör föras in i ett konsekvent sätt. Vad detta innebär är att varje spelare ska löper samma risk för att ta emot eventuella sanktioner.