Vad är en Wrist Pouch?

May 3

Ett handleds påsen är en påse som är avsedd att bäras runt handleden. Dessa påsar kan vara användbara i en rad olika inställningar, och tillverkas av flera företag som gör väskor och påsar. Människor kan också göra egna handled patchar hemma, antingen från scratch med grundmaterial eller genom att modifiera en befintlig påse för att passa på handleden.

Handleds påsar kan fästas med resår, band, snaps, spännen och kardborreband. Påsen i sig kan zip, knappen, kardborrband eller cinch stängd, beroende på utformningen, och är oftast utformade för att rymma några småsaker. Vanligen har en handled påse tillräckligt med utrymme för kreditkort och id-kort, tillsammans med saker som nycklar, chapstick, och andra småsaker som någon kanske vill kunna bära med sig.

Att hålla saker i en handled påse medan resande kan vara säkrare än att använda en plånbok. Det är svårare för en tjuv att komma åt en handled påse än det är att lyfta en plånbok, och påsen kan lätt gömd inuti långa ärmar för döljande att göra det mindre uppenbart för potentiella tjuvar. Det är också svårare att förlora en handled påse, vilket kan vara ett bekymmer för resenärer som av misstag har lämnat plånböcker och portmonnäer i affärer och andra faciliteter i det förflutna.

Löpare och andra idrottare använder också handleden påsar. Påsen kan användas för att hålla nödvändiga sakerna på gymmet, på fältet, eller på spåret utan att vara alltför påträngande, och det kan också hålla verktyg som en pulsmätare som kan användas för att hålla reda på en hjärtfrekvens under ett träningspass. Sådana påsar är också användbara för korta dagsturer och vandringar där människor vill ta några objekt tillsammans utan att känna belastas av en ryggsäck, handväska eller väska.

När du väljer en handled påse, kanske folk vill tänka på hur de ska använda den. Det är en bra idé att välja en produkt som är tvättbart, eftersom handleden kan bli smutsig eller svettig under loppet av dagen. Det är också en bra idé att ta med de poster som kommer att ske i påsen för att bekräfta att de passar, och att noggrant kontrollera konstruktionen för att se till att påsen är tätt sys ihop. Om en handled påse används för pengar eller personliga saker, kan det vara en god idé att hitta en produkt med en dold ficka som kan användas för att dölja saker som pengar och kreditkort, så att de inte kommer att vara lätt synlig när påsen öppnas.