Vad är Apricot Cake?

March 31

Aprikos kaka är en typ av kaka med aprikoser i blandningen eller arrangerade ovanpå. Aprikoser i både torkad och färsk blankett kan användas på tårtor, men generellt färska aprikoser kommer att läggas till toppen av kakan före gräddning. Aprikos tårta innehåller oftast smaker som kanel, socker och vanilj.

Aprikoser är frukter som är utseendet liknar en persika och i samma släkte av frukt, tillsammans med plommon, nektariner och körsbär. Huden på en aprikos kan vara vilken färg från gult till orange, och detta kan vara ett sätt att tala om kvaliteten på frukten. Generellt bör de mer bleka hudfärg aprikoser undvikas, tillsammans med eventuella aprikoser med blåmärken eller rynkig hud. Aprikoser har stora stenar i sin kärna, som lätt kan tas bort om frukten är mogen. Huden på en aprikos är mjuk och sammetslen, och köttet ska vara ganska fast men inte hårt.

Cake härstammar från forntida egyptiska, grekiska och romerska samhällena, och har varit en populär dessert i väst i århundraden. Det liknar bröd men sötare i smak, och innehåller ofta ägg i blandningen. Romarna är den äldsta civilisationen känd för att ha gjort fruktkakor, ofta med ingredienser som russin i blandningen. Detta är i huvudsak ursprung aprikos kaka, även om det ISNA € t känt om romarna använde aprikoser specifikt. Generellt är kakor gjorda för att vara väldigt söt, ofta innehåller choklad eller tjock isbildning att söta smaken. Kakor är ätit på många festligheter, som födelsedagar och bröllop.

Kan göras Aprikos tårta på många olika sätt, med samma metoder för att göra någon annan frukt kaka. Många kakor, till exempel, har ett tunt lager av sylt i mitten av två sektioner av kakan, och detta skulle kunna göras med aprikosmarmelad. Andra sätt att göra aprikoskaka inkluderar blanda torkade eller färska aprikoser i smeten och skiktning färska aprikoser ovanpå tårtan. Inklusive aprikoser i smeten gör mer av en traditionell stil frukt kaka, medan skiktning dem på toppen är en mer dekorativ tillvägagångssätt.

Några generella tårta recept får inte vara lämpade för bland annat aprikoser, men de flesta kommer att fungera bra. Ingredienserna för en aprikos kaka kan inkludera själv stigande mjöl, smör, strösocker, ägg, vaniljextrakt och kanel. Blandningen kombinerades och bakas sedan i en ugn.

  • Vissa recept för aprikoskaka samtal för torkade aprikoser som ska läggas till blandningen.
  • Färska eller torkade aprikoser kan användas för aprikoskaka.