Vad är en YUDO skrivare?

October 5

En YUDO skrivare är en viss typ av enhet som fungerar som en skärm skrivare och är liten nog att användas för personligt bruk. Termen "YUDO skrivare" är faktiskt en missvisande, emellertid, därför att dess faktiska varumärke är Yudu . Många användare stava fel Yudu skrivare som YUDO skrivare, och många personliga webbannonser kommer att lista begagnad eller ens nya YUDO skrivare för försäljning när de faktiskt är Yudu skrivare.

Den här enheten kan oftast arbeta tillsammans med en dator och en bläckstråleskrivare. En Yudu skrivare kan användas för att anpassa kläder, pappersprodukter, heminredning och andra projekt. Yudu produkter, t.ex. OH och bläck, har rapporterats ha stabil utveckling.

Många personer använder Yudu skrivare för att skapa unika designer för deras kläder och accessoarer. Den kan användas för att individualisera eller personifiera skjortor, tröjor, byxor, ryggsäckar och andra typer eller wearable material. En Yudu skrivare kan också skapa mönster för heminredning, affischer, konsttryck, kort och skolprojekt.

Användare kan välja att använda design som har köpts i förväg. De kan också välja att dra sina egna designer på en öppenhet; dessa mönster kommer att behöva skapas med en permanent markör. Mer designer kan göras genom att klippa ut dem för hand, eller ha dem skära med en speciell skärmaskin.

Andra OH kan användas för att göra mönster. OH som följer med Yudu maskin dock förmodligen är bäst att använda. Bilder kan vara tydligare och mer detaljerad hjälp av OH erbjuds med just denna maskin.

En stor fördel med att använda en Yudu skrivare är att dess användare kan spara pengar. Användarna behöver inte spendera en orimlig summa pengar på emulsions blad, eftersom de kan återanvända samma ark som de redan har. Detta är möjligt eftersom emulsions arken är i stånd att tvättas. Köpa nya emulsions blad kan bli en mycket dyr del av någon screening process.

Yudu bläck har rykte för att vara av hög kvalitet och tillförlitlig. Det sägs att smeta, blödningar och kladdar är mindre sannolikt att uppstå när man använder dessa färger över andra. Dessa bläck gör är ett lämpligt val för människor som har projekt som de vill vara fel säker.

  • Öppenheten utformning bör göras med en permanent markör.