Vilka är de olika typerna av Workout Shorts?

February 12

De typer av träningspass shorts är lika omfattande som de idrottsaktiviteter som de är slitna. Speciella shorts är gjorda för löpning, promenader, simning och cykling. Yoga och bodybuilding har också egna sortiment av shorts, liksom andra idrottsaktiviteter. Workout shorts för både män och kvinnor finns i en mängd olika stilar, tyger, längder och texturer. De generellt är utformade för att ge komfort och stil under träning, vilket gör bärare att fokusera på sin träning och inte deras kläder.

Workout shorts för löpare hålla dem bekväma över korta och långa avstånd. Löpande shorts kommer i den traditionella lösare, resår i midjan stilar och tight "bun nära" stilar. De finns tillgängliga i mycket korta längder eller eftersom längre par som når strax ovanför knät. Vissa har små fickor för bär nycklar, mobiltelefoner eller andra mindre föremål. Polyestrar, polyester blandningar, spandex och nylon tyger bidra till att löpare känner sig sval och bekväm.

Gjord för en bekväm promenad genom grannskapet eller en dag på spåret, kan gå shorts bäras för en mängd olika tillfällen. Klassiska Bermuda shorts och andra stilar är utformade för att bäras som halv ledig klädsel. Stilar gjorda av mer andas tyg som sprider fukten faller också in i kategorin promenad shorts och är avsedda för mer ansträngande promenader aktiviteter.

Badshorts tillverkade av snabbtorkande tyg hålla folk ser cool på sanden och i vattnet. Styrelse shorts, som har sitt ursprung i surfing livsstil, kommer i en mängd olika färger och utskrifter som gjorts för en dag på stranden och kan bäras av män eller kvinnor. Fuller täckning bikini bottnar för kvinnor också ibland kallas simma shorts.

Vadderade och ovadderade cykelshorts är gjorda för cykling på eller stänga av vägen. Väg cykel stilar vanligtvis är gjorda av nylon och spandex för att krama kroppen, förebygga skav och hålla ryttare effektiviseras. Mountainbike stilar av shorts är ofta fylligare i snitt och har fickor för förvaring av föremål under trail åkattraktioner.

På mattan är yoga shorts för män och kvinnor gjort med bekväma midjeband och tyger som bomull-poly blandningar för att garantera flexibilitet. De finns i allt från "korta shorts" till långa Knicker stilar. Herr stilar tenderar att vara lösare, och kvinnors är mer figursydd.

Kvinnors bodybuilding korta stilar är ofta kortare för att visa upp de organ byggs. Herr kan vara mycket kort lika bra eller kanske nå närmare knäet för mer av en traditionell "gym kort" look. Bodybuilding workout shorts kommer i allmänhet i mjuka, andas tyger som tillåter bärare att flytta bekvämt medan du lyfter vikter eller använder fitnessutrustning.

  • Workout shorts kan bäras under någon typ av träning.
  • En man klädd träningsshorts rider en mountainbike.
  • Running shorts är tillgängliga i en mängd olika längder.
  • Styrelse shorts kan bäras medan du arbetar med både män och kvinnor.
  • Vissa kör shorts är mycket kort i längd.