Vad är Pearl Sugar?

December 19

Pärlsocker ser mycket lika till utseendet på de stora bitar av salt du kan hitta på en mjuk kringla från en kringla leverantör. Det är vanligast i de skandinaviska länderna, där den gör ett ganska toppning för många desserter och bakverk. Det är lite svårt att hitta i USA, om du inte vet var du ska leta. Det enklaste stället att hitta det, enligt de flesta människor är antingen kaka utsmyckning butiker eller på närliggande IKEA butiker, men det är en gissning om huruvida en lokal IKEA kommer bära den. Ett annat bra ställe att leta efter det är online; även Amazon bär några varumärken, de flesta av dem som importeras från Sverige.

Denna typ av socker inte riktigt ser ut som pärlor, men det väcker pärla färg i sin vithet. Det kan bäst beskrivas som "stora" strösocker. I tillverkningsprocessen, pressas socker tillsammans för att producera större korn, vanligen mäter omkring 0,07 inches (2 mm) vardera. Det har mer av en oval form än en rund form, men varje enskild bit kan variera i utseende.

Den distinkta fördelen att pärlsocker om du vill socker toppar matlagning objekt är att det tenderar att motstå en högre värme innan smältning. Om du vill socker en bit bröd, kommer pärlsocker inte smälta som bakar i ugnen, och kommer att se samma som kommer ut ur ugnen som det gjorde att gå in. Strösocker, däremot kan smälta, speciellt Om gräddningstiden på en efterrätt är lång.

Liknande produkter tillverkade i USA omfattar olika typer av grova socker, som kan finnas tillgängliga i bruna eller ljusa färger och pasteller. Typiskt pärlsocker är det bästa valet om du vill ha ett vitt socker toppning för en bakad bra. Ett alternativ om du inte har pärlsocker på sidan är att krossa upp sockerbitar, som föreslagits av kock och talkshow värd Rachel Ray, som en snabb substitution.

Du kan använda pärlsocker till toppen någon typ av sött bröd eller bakverk. Du kan också hitta recept på belgiska våfflor som kräver det. Om du ser recept ber om pärlsocker, vara medveten om detta är ett alternativt namn för socker.

En populär recept som innehåller detta socker är den svenska behandla Chokladboll. Dessa är obakade godis som är en blandning av pulveriserad kakao, kaffe, havregryn och smör, formas till bollar. De kan rullas i pärlsocker, och sedan dessutom rullade i kokosflingor, men om de är toppad med kokos, är de ibland kallas kokosball.

  • Krossning upp sockerbitar är ett alternativ till pärlsocker.
  • Belgisk våffla recept kan kräva pärlsocker.
  • Chokladboll innehåller ofta pärlsocker.