Vad är en elektronisk Comb?

March 5

En elektronisk kam är en typ av kam som kan användas för att styra levande löss på huvudet. Batteridriven och återanvändbara, dessa kammar erbjuda ett alternativ till vanliga löss kammar och har fördelen av att döda löss vid kontakt. Användningen av en elektronisk kam kan kombineras med användning av en traditionell kam, vilken kan öka framgången för bort löss ägg från håret.

Även om de traditionella löss kammar kan ge enastående resultat vid försök att befria en individ av löss i håret, elektroniska kammar erbjuder fördelen att döda löss vid kontakt. Traditionella kammar bara bort löss från håret och kräver att lössen dödas separat, oftast med hjälp av vatten. Många människor som köper löss angrepp kit med lösningar eller schampon finner att de kammar som tillhandahålls inom rutorna inte tar bort löss mycket väl. Sådana människor kan vända sig till hjälp av elektroniska kammar.

Elektroniska kammar drivs av batterier. När påslagen och kör genom håret som en vanlig kam skulle vara, använder en elektronisk kam suset av kammen att döda levande och nykläckta löss. Elektroniska kammar är återanvändbara, och många människor ser en betydande minskning av löss efter sju dagars användning. I vissa fall, efter två veckor, alla levande löss har tagits bort.

Konsumenter som har erfarenhet med löss jämför ofta kam konstruktioner när beslut fattas om en att köpa. Många människor tycker att kammar med metalltänder fungerar bäst när man försöker bekämpa ett angrepp av löss. Elektroniska löss kammar sannolikt har metalltänder och kan vara att föredra framför andra alternativ för den anledningen. De kan vara robust nog att stå emot flera användningsområden i ett enda sammanträde och kan ha området mellan tänderna och handtaget tillräckligt tätade, vilket kan förhindra löss och ägg från att placeras tillbaka in i huvudet under efterföljande combings.

Trots möjligheten för en elektronisk kam att omedelbart döda löss när kontakt sker med dem, elektroniska kammar har mindre av en positiv meritlista när det gäller att döda nits, eller ägg från löss. En elektronisk kam kan vara mycket framgångsrik i att ta bort löss, men att helt befria håret av förekomsten av löss ägg, combers ofta måste komplettera användningen av en elektronisk kam med hjälp av en vanlig luskam. Traditionella löss och nit kammar är billiga och är allmänt tillgängliga på apotek.

  • En elektronisk luskam kan döda löss.
  • Ett huvud lus.