Vad är Street Chic?

March 22

Street chic, även känd som street fashion, är en urban stil som kännetecknas av en avslappnad men ändå sensuell sätt att kombinera klädesplagg och accessoarer. Denna stil har sitt ursprung inte i de stora husen i mode utan på gatorna i städer runt om i världen. Street chic är en ständigt föränderlig stil.

En edgy stil eller mode uttalande, är street chic individ i sitt privilegium. Stilen speglar väldigt mycket personen att sätta ihop och bära det. Eftersom utseendet inte härrör från en stil hus, går någonting när det gäller att sätta ihop en outfit. Detta skapar en stil som ständigt utvecklas och en som är på något sätt förinställd eller stagnerande. Det verkar vara en enkel look.

Även om det verkar enkelt, är street chic handlar om att sätta ihop bitar som kompletterar den person som bär dem. Det handlar om att visa upp en persons tillgångar, vare sig det är deras ben eller överkroppen eller andra stand-out delen. Denna stil handlar om att välja vad som är i stil samtidigt en känsla av unikhet underhålla.

En nyckel till att uppnå gatan chic look är förmågan att effektivt samordna separerar. Till exempel innebär utseendet normalt samlar bitar som inte kan ha varit avsedda att bäras tillsammans men har ett gemensamt färgtema. En pälsväst eller en militär trenchcoat, till exempel, kan driva en outfit över toppen, gå från knappt där till mycket märkbar.

Street chic, som namnet antyder, är en modern och attraktiv sätt att klä. Det tenderar mot den sofistikerade och kommer ofta omfattar traditionella stycken intill varandra med de bitar som anses mer trendiga. Till exempel kan ett par veckade shorts paras ihop med en mer edgy par stilett tossor. Alternativt kan en kabelstickad kofta bäras med en monterad skift och ett par ankelbandet klackar.

En av de populära tillbehör till don med nästan alla street chic ensemble är generell kropps messenger bag. Denna väska kan antingen helt enkelt hänga från axeln, slå nedanför höften, eller det kan bäras som avsett med bandet går diagonalt över kroppen. Dessa påsar varierar i storlek, men deras form, vilket är en kantighet rektangel, förblir huvudsakligen densamma från designern att designern.