Vilka är de olika typerna av Backyard trädgårdsskjul?

June 11

Backyard trädgårdsskjul finns i många storlekar, stilar och material. Några vanliga material som används för att bygga bakgård trädgårdsskjul är betongblock, trä, metall, plast och vinyl. Backyard trädgårdsskjul kan vara fristående eller ansluten till ett hus eller annat uthus.

Många bakgård trädgårdsskjul är slutna och kan låsas för att skydda innehållet från stöld, och en del är öppen på ena sidan. Vissa skjul är konstruerade med ett lågt tak, och några har högt i tak med ett loft för extra förvaring. En friggebod kan vara så liten som en garderob, eller lika stor som ett garage. Vissa har fönster och takfönster.

Trädgårdsskjul kan vara enkel och funktionell, eller dekorativa. Trä och betongblocket bakgård trädgårdsskjul kan förskönas med fashionabla färg färger och jalusier på fönstren för att ge dem en hemtrevlig look. Dessa typer av bakgård trädgårdsskjul alltid byggt på en betongplatta, som ger den perfekta platsen att förvara en ridning gräsklippare tillsammans med krattor, spadar, och cyklar.

Trä skjul kan vara den mest dekorativa. En ytterdörr och veranda utsmyckade med blomlådor fyllda med färgglada blommor kan ge en attraktiv ingång till en friggebod som har en överdimensionerad dörr på baksidan för enkel dragande i verktyg och förnödenheter. Ett annat alternativ i trä är en timmerstuga friggebod. Denna typ av skjul kommer att öka varvet med en rustik känsla samtidigt som behövs förvaring för trädgårdsredskap och utrustning.

En populär stil av skjul är ladan. Traditionellt har denna typ av skjul av trä, men nu finns i metall också. En träskjul ofta rödmålad, och en metall man ofta med röd metall till närmast likna en lada. Ibland lada stil bakgård trädgårdsskjul är gjort i samma färger som hemmen i närheten, men att välja en röd färg för en lada stil av friggebod är ett sätt att få en touch av landet till en mer urban miljö.

Både metall och plast bakgård trädgårdsskjul är hållbara och kräver lite underhåll, medan trä kräver regelbunden målning eller färgning för att bevara träet. Vissa stilar av plast skjul är modulära, vilket gör det möjligt för enkel i att lägga en förlängning eller lägga till andra objekt som pegboards och hyllor. Plast skjul är i allmänhet mindre än andra trädgårdsskjul och används för att lagra utrustning som doesnâ € t ta upp mycket utrymme.

  • Backyard trädgårdsskjul är byggda på en betongplatta, som ger ett bra ställe att förvara en ridning gräsklippare.