Hur väljer jag det bästa Salamander Broiler?

February 17

En salamander broiler är en liten ugn som ofta används i professionella kök till bruna eller toast livsmedel. Välja den bästa salamander broiler innebär att veta både den miljö där den ska användas och matlagning stil av de människor som ska använda den. Storleken på en salamander broiler bör övervägas, eftersom det finns ett brett intervall. Funktioner som antalet positioner för den interna rack och den typ av makt som driver grillen behöver också ses över. En bra salamander broiler fungerar som förväntat och ger jämna resultat varje gång.

Ett av de första besluten som kan hjälpa i att välja den bästa salamander broiler är vad värmekälla blir. Elektrisk infraröd värme kan enheten vara rörlig, med litet behov av komplicerad installation. En gasdriven salamander kan ge mer värme snabbare men måste ha en gasledning ansluten till enheten. Denna aspekt av att välja rätt enhet är mycket beroende av inställningen av det utrymme där den ska installeras.

Nästa del av att välja den bästa salamander broiler är att överväga om det ska användas. Dessa ugnar är traditionellt en del av en kommersiell restaurang inställning, även om flera typer avsedda för hemmet finns också. Om används i en kommersiell miljö, då ugnen kan behöva vara en av de bredare sorter, så flera rätter kan placeras i det på en gång. Om den används i hemmet, kanske salamandern inte behöver vara så stor och kanske inte behöver den intensiva hettan som en kommersiell enhet genererar.

Placeringen av salamander broiler måste också beaktas. De är vanligast monterad ovanför ett intervall eller räknare, ibland ingår som del av en annan ugn. Det finns också modeller som kan användas på en bänk, och det finns några som kan användas antingen sätt. Salamandern som väljs bör kunna monteras eller vila i ett område där rörliga mat i och ut ur enheten är praktiskt och bekvämt för kocken.

De flesta salamander broilers har inte en dörr på framsidan, vilket gör rätter som ska flyttas snabbt in och ut av värmen. Några enheter har dörrar på framsidan. Säkerhet kan vara ett problem när man använder en öppen salamander hemma. Det finns också modeller som ger gallren och plåtarna som kommer med handtag som hänger utanför ugnen, vilket gör det lättare att lasta och lossa mat. Typen och tillgänglig placering av rack inne bör tas i beaktande när man väljer den bästa enheten, eftersom en salamander som inte har en omflyttbar rack inne kunde ha problem med Taller rätter.

Slutligen är prestanda avgörande för en salamander broiler. De bästa enheterna kommer att ha ett sätt att fördela värmen jämnt över maten när den är inne i tillagningsenheten. Detta är ofta en keramisk galler, men det kan vara en fläkt eller stålband. En salamander som helt enkelt har en öppen eld ovanför maten kanske inte laga mat jämnt, vilket leder till överdrivna eller lättstekt mat.