Vad är hårfärgningsmedel Stripping?

December 27

Hårfärgningsstrippning är en process som används för att ta bort oönskat hår färg. Det fungerar bara om hår har färgats mörkare än sin ursprungliga basfärg, och det är oftast används som en upptakt till färgkorrigering, vilket betyder att håret kommer att färgas igen efter att den har skalats för att uppnå den önskade färgen. Som ni kanske förstår, hårfärgningsstripp kan vara mycket hårt på håret, så det bör undvikas, om möjligt, och du kanske vill överväga att gå till en salong för denna tjänst. Efter hårfärgningsstripp har utförts, är det mycket viktigt att regelbundet djupa skick håret under flera månader.

Oönskad hårfärg händer, och ibland människor inte kan vänta på att blekna eller växa ut. Ibland någon gör en radikal färgförändring och inte gillar det, eller ett färgämne visar sig mycket mörkare än väntat. Vid andra tillfällen, använder någon en radikal och onaturlig färg i håret och behöver snabbt rätta till det att uppfylla villkoren i ett arbete eller anställningsintervju. Hårfärgningsstripp använder kemikalier för att göra håret mer porös, så att färgämnet kan dras ur håret med andra kemikalier.

Eftersom håret blir mer porös till följd av hårfärgningsborttagning, kan en ny färg överlagras efter avdrivningen är avslutad. Dock måste detta göras med försiktighet, eftersom hårfärgningsstripp kan ta bort basfärgen för håret, leder en ny färg för att vända en rolig färg. Till exempel, mörka hårfärger har ofta en grundfärg av rött; Om håret är askgrå blont efter hårfärgningsstripp, kanske en brun hårfärg blir grön. Därför behövs två färgämnes jobb; en för att ersätta basfärgen, och en annan för att skapa önskad färg och ton.

Den ökade porositet av håret gör det också skörare. Efter håret torrt stripp, kan håret kännas sprött och grovt. Djupt konditione krävs för att jämna ut håret, och du kanske vill trimma håret för att ta bort gamla hår och kluvna toppar som kan hamna ser obehagligt som en följd av strippprocessen. En salong kan ofta erbjuda speciella produkter för att återfukta och vårdar håret efter hårfärgningsstripp.

De kemikalier som används i hårfärgningsstripp är mer frätande än de som används för att bleka eller ljusare hår. De bör hanteras omsorgsfullt och i enlighet med tillverkarens anvisningar; Om du känner dig tveksam om att arbeta med dem, prata med ett hår professionell. Om du behöver att strippa håret som en följd av en salong färgämne jobb, bör du gå tillbaka till salongen; de flesta salonger erbjuder gratis färgkorrigering om du inte är nöjd med din hårfärg.

  • Flaskor hårfärgningsstripp kemikalier.
  • Det är viktigt att djupa skick håret under flera månader efter hårfärgningsstripp.
  • En hårfärgning kit.
  • Hårfärgningsstripp bör följas med fuktgivande behandlingar för att bibehålla hår hälsa.
  • Hårfärgnings endast stripp fungerar om håret har färgats mörkare än den initiala basfärgen.