Vad är Granit Bänkskiva Konsoler?

January 6

Konsoler är en typ av dekorativa fästet används till att bygga överhäng, balkonger och bänkskivor. Granit bänkskivan konsoler kan vara konsoler gjorda av granit och som används för att stödja någon typ av bänkskivan, samt konsoler tillverkade av andra material som används med granit. Dessa arkitektoniska stödstrukturer är inspirerade av gotisk eller medeltida konstruktion, även om vissa enheter kan funktionen en mer elegant, modernt utseende. Granit bänk corbels kan användas för att förbättra bänkstabilitet och styrka, eller helt enkelt som en dekorativ funktion som erbjuder lite strukturellt stöd.

Granit och de tillverkade av marmor eller andra typer av sten tenderar att vara mycket tung. För att stödja dessa strukturer, kan byggare behöver lägga någon form av konsolens på den plats där undersidan av bänkskivan uppfyller bänkskåpen nedan. Detta gör graniten att sträcka sig horisontellt över golvet bildar ett överhäng, och samtidigt bibehålla maximal säkerhet och strukturstöd. Medan traditionella granit bänkskivan konsoler är vanligt med sten bänkskivor, kan en granit bänkskivan också stödjas av konsoler tillverkade av träsniderier, lätta kompositmaterial, eller metaller allt från stål till koppar. Taklister gjorda av marmor eller andra stenar kan också användas med granit.

När bänkskivan är tillverkad av annat än granit material, kan konsoler tillverkade av granit användas för både estetiskt tilltalande och strukturellt stöd. Till exempel kan granit bänkskivan konsoler fungera som en dekorativ accent för trä slaktare blockera räknare eller de tillverkade av kompositmaterial och fasta ytmaterial. När utseendet på granit bänkskivan konsoler önskas, men ingen strukturellt stöd behövs, kan husägare välja komposit konsoler är utformade för att se ut som granit. Dessa kompositer ger bänkskivan dekorativa överklagande, men kostar mycket mindre än riktiga granit konsoler.

Klassiska granit bänkskivan konsoler har en utsmyckad design och är ofta ganska stora eller arbetade. Många är ristade med frukt, djur, växter och vinstockar. Medan bänkskivan konsoler i denna klassiska design är populära, kan husägare också leta efter mer moderna konsoler, inklusive sådana som består av mjuka, slanka linjer och kurvor. Uppdraget stil av design är också populärt, och tar sin inspiration från arkitekturen av uppdrag eller kloster byggdes av spanska i Kalifornien.

När du väljer granit bänkskivan konsoler, bör köpare anser inte bara visuella intryck och strukturstöd de erbjuder, utan också hur de påverkar funktionen av köket. När konsoler används i ett område med sittplatser, är det viktigt att välja enheter som inte tar upp för mycket plats. Mindre konsoler är mindre benägna att fungera som knä-bangers i denna situation, och gör det möjligt för stolar eller pallar att passa under bänkskivan när de inte är upptagna. Större konsoler fungerar bäst på mycket stora ytor där de inte kommer att få i vägen för knän eller sittplatser.