Vad gör en Bar ägare gör?

November 19

En barägare fattar beslut som påverkar verksamheten i hans ätande och drickande etablering dag till dag och långsiktigt. Detta kan inkludera att hantera alkohol och mat inventering, balansera redovisningsböcker och upprätthålla god licensieringen. Han är ofta baren manager också, särskilt i en liten, lokal mötesplats vanligtvis kallas stadsdel bar. Han har normalt sista ordet om beslut som avser bemanning, reklam, marknadsföring och kundrelationer samt.

Att äga en bar är normalt ganska annorlunda från att äga en restaurang eller butik. En barägare vanligen krävs för att erhålla olika licenser innan han öppnar sina dörrar. Ett antal av dessa licenser kräver normalt regelbunden förnyelse och ofta komma att återkallas av lokala eller regionala myndigheter.

Dessa licenser allmänhet diktera vilka typer av sprit får säljas i baren. Vissa barer har tillstånd att bara sälja vin och öl, och andra har tillåtelse att sälja sprit. Om maten ska serveras till bar beskyddare, som tjänsten kräver normalt en separat licens. I samtliga fall, en lokal myndighet som säkerställer hälso- och säkerhetsstandarder upprätthålls ofta inspekterar lokalerna regelbundet för att kontrollera efterlevnaden.

Förutom att ha sina licenser och plats för, är en barägare generellt ansvarig för reklam och marknadsföring. Hans marknadsföringsstrategier kan omfatta placera annonser i lokala telefonkataloger och tidningar eller reklam på webbplatser på Internet. Ägaren kan också samarbeta med andra lokala företag för att främja sin bar. Deltagande i lokala välgörenhetsevenemang och främja specialerbjudanden för semester och happy hours är normalt efter bedömning av baren ägaren.

Bemanning en bar med personliga och kompetenta medarbetare är normalt viktigt för en BARA € s framgång. Baren Ägaren skärmar generellt försiktigt hans potentiella anställer för att se till att de är kompetenta och trevliga mixologists med solida arbetshistorik och rykte för ärlighet och pålitlighet. Om en chef är på personal, kan han eller hon deltar i screening och anställningsprocessen.

En barägare traditionellt förväntas veta hur man gör drinkar, riktigt hälla öl och knacka en fräsch kagge. Kunskap om lagerstyrning och bokföringen anses allmänt tillgångar för jobbet. Erfarenhet av att locka kunder och bygga vänskapliga relationer som etablerar en lojal kundkrets i allmänhet krävs för en bar ägare att driva en framgångsrik krog.

Det finns inga utbildningskrav för att vara en bar ägare. Tidigare erfarenheter av att driva ett företag är vanligtvis betraktas ett plus. Personaladministration och PR färdigheter är generellt användbara för att nå framgång i detta läge.

  • Vissa barer endast har tillstånd att sälja öl och vin, medan andra kan tjäna sprit också.
  • En barägare bör alltid vara uppmärksam medan deras etablering.
  • Bar ägarna arbetar på olika sätt för att se till kunder njuta av upplevelsen.
  • Bar ägare är ansvarig för att sätta stämningen i deras etablering.
  • En barägare måste veta hur man peka på en fräsch kagge.
  • En Jigger används för att mäta alkohol för att göra en cocktail.
  • Barägare kan komma med en liten meny med föda för mecenater.
  • Barägare ofta inrättat särskilda händelser som happy hours.