Vad finns olika typer av Kettlebell Övningar?

November 11

Det finns flera typer av kettlebell övningar utformade för ett stort sortiment av specialbehov, såsom övningar anpassade för nybörjare, för kvinnor, och för dem som vill använda utrustningen för intensiva träningspass. Många fitness experter tror att användningen av kettlebells, i motsats till traditionella vikter, har flera viktiga fördelar inklusive både deras unika form som är bättre anpassad till funktionen av den mänskliga kroppen liksom skiftande användningsområden kettlebells erbjudandet. Dessa viktade träningstillbehör finns i ett brett urval av viktmängder och former för att ge tillräcklig hållfasthet mot varje persons övningar. Kettlebell övningar kan enkelt modifieras för att kraven i praktikant. Tränings alternativ kan hittas på nätet, i många noterade fitness böcker och tidningar, samt föreslog lokala fysiska utbildare.

Kettlebell övningar är avsedda för personer med olika fitness nivåer, inklusive de som är nya till att träna med vikter. Många av de samma övningar som används för mer erfarna idrottare utgör nybörjar rutiner också. Den största skillnaden är nybörjare är skyldiga att använda lägre viktade kettlebells. Några av de vanligaste övningarna för nybörjare är det en arm kettlebell swing, som syftar till att öka styrkan i axeln och armen, och en arm kettlebell ren, som också innehåller ryggmusklerna i övningen.

Kvinnor är ofta mer intresserade av att bränna fett än att producera stora mängder muskler. Av denna anledning, de flesta kvinnor undvika de mycket tunga kettlebells och använder dem från 12 till 18 lbs för att minska sannolikheten för för mycket muskelmassa. De mest effektiva kettlebell övningar för kvinnor är sväng övningar som syftar till att tvinga deltagaren att kontrollera förflyttning av kettlebell. Dessa typer av övningar skapar definition utan att bygga bulk. Kettlebell övningar är också effektiva för kvinnor när samma övning upprepas för en viss summa tid, vilket resulterar i ökad styrka och uthållighet.

Kettlebell övningar är inte avsedda bara för nybörjare. Många allvarliga vikt utbildare dra nytta av de fördelar som förknippas med denna typ av träningsutrustning. Både män och kvinnor kan använda specifika kettleträningsmöjligheter för att förbättra deras uthållighet, uthållighet och styrka. Några av de vanligaste övningar som används för dessa ändamål innefattar en arm kettle rycka, kettlebellen sots pressen och kettlebellen väderkvarn. Varje typ av träning är inriktad på armar, axlar och rygg, medan andra, såsom kettlebell SOTS pressen, ger också en intensiv träning för benen och gluts också.