Vad är Grape Bevarar?

August 31

Generellt människor gör konserver, sylt, gelé, och de flesta andra fruktsmörgåspålägg genom kokning frukt, socker och pektin. Även kockar använder olika druvsorter för att göra druv konserver, är Concord druvan den vanligaste sorten som används för att göra konserver. År 1940, den amerikanska myndigheten Food and Drug Administration (FDA) etablerade standarder för kommersiellt tillverkade konserver och de flesta hem recept återspeglar dessa standarder. Människor använder konserver som brödslagklippare, kryddor och aromer i andra recept, till exempel grillsåser. Ibland kockar kombinerar druvor med andra frukter som äpplen när du gör druv konserver.

Medan druv gelé använder druvsaft, är oftast klar och fri från fruktpartiklar, konserver, sylt, smör och andra uppslag använder hela frukten och är tjockare. Kockar brukar göra sylt och smör med mosad frukt, men de gör konserver med hela eller krossade druvor, vilket ger de konserver en tjock konsistens. Kockar får göra konserver med eller utan druvskal. Concord druvor kallas slip-hud druvor eftersom skinn glida av lätt. Några av de andra druvsorter såsom muscadine, har tjocka, hårda skal som är svåra att ta bort.

De flesta bevara recept är likartade. En kock sätter vanligtvis druvskal i en skål och druvans massa i en sil över en skål; och genom att pressa massan genom en sikt, avlägsnar kocken fröna från massan. Generellt kockar väger massa- och skinn och lägger mängden socker som receptet föreslår. 1940 FDA-standard är en 45:55 förhållande av frukt till sötningsmedel. Recept för hemkock kan variera, men vanligtvis liknar detta förhållande.

Efter fastställande av lämplig mängd socker för konserver, kocken kokar långsamt druvskal, massa och sötningsmedel i en icke-reaktiv metall kruka tills den är tjock. Vissa recept kräver pektin, vilket är ett förtjockningsmedel som används i gelé och andra fruktsmörgåspålägg. Många gourmet druv konserver har speciella frukt avklipp, såsom gröna muscat druvor och fikon. Andra populära gourmet konserver lägga äpplen eller russin till druvor eller speciella aromer, såsom kryddor eller vaniljstänger.

Den vanligaste druvan är mogna Concord druvor, men vissa gourmet företag och hem kockar utöka urvalet till att omfatta druvor som catawbaen, muscat, och andra sorter. Där mustang druvor växer i USA, några kockar gör gröna mustang druva konserver. Denna druva är inte en populär druva eftersom mogna druvan är bitter. För att göra de konserver, plockar kocken de omogna druvor när de är ärtstora och fröna är mjuka. De flesta recept kräver lika delar druvor och socker för att kompensera för syrlighet av omogen frukt.

Folk spred vanligtvis druva bevarar på bröd eller rostat bröd, men det finns andra användningsområden för dem. Den tjockare konsistens av de konserver - minst 68% fasta ämnen av FDA standarder - gör det till en bra smak för kött. Vissa kockar använder dem som en krydda på beefsteaks, lammkotletter och fläsk stekar. Andra människor använder dem för desserter, såsom en toppning för glass och puddingar.

  • Druvor.