Hur väljer jag det bästa Rörliga Materials?

August 25

Oavsett om du flyttar ett hem eller kontor, processen för förpackning, transport och uppackning kan vara svårt och tidskrävande. Välja de bästa rörliga material kan göra processen lite enklare och hjälper till att minska risken för skador på dina tillhörigheter. Det bästa sättet att välja den bästa rörliga material är att göra en bedömning av vad du ska flytta. Kartonger är stapelvara i alla rörliga leveranser, men andra material såsom filtar, bubbelplast, tidningar och trälådor kommer också att bli nödvändigt i många situationer.

Kartonger finns i en mängd olika former, storlekar och funktioner. Packning upp din garderob full av kläder kan vara jobbigt, särskilt om du tänker behålla kläderna skrynkelfri under flytten. För att åstadkomma detta behöver du flytta material som är särskilt utformade för att hålla dina kläder hänger upprätt. Kartonger som presenterar en bar för att hänga kläder kommer att fungera perfekt för denna applikation, men du bör räkna med att betala mer för sådana rörliga material. Flytta bolag och flytta leverans butiker kommer att ha dessa rutor, och du kan köpa några av dem för att lagra alla dina kläder från garderoben. Medan du är på leverans butik, kan du köpa kartonger i alla former och storlekar; vissa är även gjort för särskilda ändamål som packa en tv.

Naturligtvis kan köpa kartonger lägga en hel del kostnader för flytten, så du kanske vill söka upp lådor från andra platser. Butiker har ofta lådor i alla former och storlekar, och de brukar kasta dem efter varorna packas upp. Ställ en mäklare om du helt enkelt kan ta rutorna utanför deras händer; Det är vanligtvis ingen avgift för detta, men tänk på att lådorna kanske inte i bästa skick. Välj rörliga material noggrant så att dina artiklar kommer att skyddas.

Medan dina tillhörigheter är i en flyttbil, är det troligt att de kommer att glida mot varandra eller annars förskjutas under transport. Rörliga filtar kan användas för att skydda ömtåliga föremål från skrapning mot varandra. Dessa filtar är vanligen något mjuk för att förhindra nötning, och de är billiga. Du kan helt enkelt köpa billiga filtar eller rester av material från affären - besöker en sparsamhet butik är en bra idé att hitta sådant material - eller så kan du köpa filtar särskilt utformade för att flytta. Fördelen med rörliga filtar är hållbarhet: de är gjorda för att motstå sönder eller rippning under rörelse.

  • Polystyrenkulor är användbara när du packar ömtåliga föremål.
  • Förpackning leverans butiker säljer objekt som lådor och papper för emballage.
  • Tape används ofta för att se till att lådor är stängda tätt under rörelse.
  • Kasserad tidningspapper kan användas för att svepa ömtåliga föremål.
  • Kartonger används ofta för att flytta.