Hur väljer jag det bästa Backyard Gazebo?

May 28

När man överväger dina alternativ för en bakgård lusthus, är det viktigt att beakta storleken på din gård. Om din bakgård layout är rymlig, kommer du förmodligen göra bra med ett stort lusthus, medan små gårdar lämpar sig för små lusthus. Betrakta ett klimat-kontrollerade lusthus eller sluten struktur om du upplever extrema temperaturer i din region. En standard utomhus lusthus är ett bra val för dem som bor i varma klimat.

Om du har begränsad snickeri färdigheter, överväga att anlita en professionell entreprenör för att bygga din bakgård lusthus. Men om du är ganska bra på att arbeta med händerna, kan du välja en av flera färdigskurna lusthus mönster att montera själv. Se till gör-det-själv-kit innehåller tydliga instruktioner för problemfri montering.

Du kommer att kunna välja mellan olika stilar och former för din bakgård lusthus. Om du äger en viktoriansk stil hem, välj en kompletterande stil lusthus. Modern stil lusthus kompletterar samtida hem. Formen på din bakgård lusthus är en fråga om personlig preferens. Stora, rektangulära lusthus är ett bra val för underhållande, medan octagon formade modeller fungerar bra för bröllop och andra formella evenemang.

De material som används för att konstruera din bakgård lusthus är viktiga också. De flesta stilar av lusthus är tillverkade av massivt trä för hållbarhet. Den lusthus trä bör behandlas med en skyddande tätningsmedel för att skydda mot väder skador. Trä kan vara känsliga för termit skador, så var säker på att det är tryckimpregnerat. Vinyl är ett annat bra val för din bakgård lusthus, eftersom det är lätt att underhålla och hålla ren.

Om du bor i en region som upplever kraftiga snöfall, behöver du en bakgård lusthus som är väl byggd för att tåla väder och vind. Leta efter dubbla takbjälkar och stabilt byggda hängslen. Undvik billig hårdvara, och välj fästen i rostfritt stål. Tänk på att naturliga lusthus golv inte kommer att erbjuda skydd som betong, sten eller trä kan ge.

Din bakgård lusthus bör vara bekväm och säker. Såvida du inte besväras av mygg och andra insekter, installera en kvalitetsskärm i ditt lusthus eller pagoden. Andra alternativ är skärmtak eller utsidan av burgaveln.

Oavsett vilken stil eller design du väljer, bör din lusthus kommer med en full garanti. Läs noggrant igenom garanti att vara säker din lusthus kommer att täckas mot skador, inklusive naturkatastrof. Vissa lusthus garantier kan inte täcka skador, även om du kan kontrollera din husägare försäkring också.

  • Trä lusthus kan vara föremål för termit skador.