Vilka är de bästa tipsen för Grillning Zucchini?

November 18

Högt innehåll av zucchini Vattnet gör det underbart för grillning, vilket gör det till ånga i sin egen saft samtidigt samla den naturliga smaken av grillen. Denna grönsak kan grillas av sig själv, på ett rack, eller inslagna i folie. Allt som behövs för att grilla zucchini är en mogen zucchini, en grill, olja och salt och peppar. Resultatet är ett enkelt och läckra sida skålen eller måltid.

En zucchini behöver väljas vid rätt mognad för bästa grill, helst strax innan fröna utvecklas. Zucchini bör skördas eller väljas vid mataffären samtidigt ganska liten, cirka 06:55 inches (13-18 cm). Denna grönsak bör också vara ganska fast och ha slät hud. Färgen ska vara en rik, mörkgrön, men det kan också vara vit eller gul för ovanligare sorter. Zucchini skördas efter fröna har bildats är bättre för bakning i muffins och bröd i stället för grillning.

Den vanligaste metoden för att grilla zucchini är att klippa antingen isbergssallad kors- eller på längden. Skivor kan därefter antingen belagd med olivolja, salt och peppar, och grillat, eller marinerad under några timmar och sedan grillas. Grillning zucchini bör göras på medelvärme. Denna temperatur uppnås när cookâ € s handen kan hållas ungefär tre inches (7,6 cm) ovanför grillen i fem sekunder innan det måste dra bort.

För att förhindra att zucchini fastnar på grillen, är det bäst att skyla grillen med en non-stick grill spray. Detta kommer också att bidra till sear zucchini och utveckla grill linjer på ytan av skivorna. Skivorna ska placeras på grillen i fyra minuter och sedan vänt och kokta i ytterligare fyra minuter på andra sidan. För att avgöra om skivorna är klar matlagning, ta en bit i kanten med några tänger och lyft av den från grillen. De zucchini bör ändå vara något fast, inte mosig, och bör endast böja något när den lyfts.

Zucchini kan också grillas använda ett galler genom att ordna dem i stället och placera dem direkt på grillen. Matlagning på detta sätt kommer att kräva cirka sex till sju minuter per sida, eftersom skivorna är ett längre från värmen och kommer inte direkt kontakt med heta grillen. Denna metod kommer antingen inte producerar någon eller bara svaga grill linjer på skivorna.

Grillning zucchini i en foliepaket är en annan enkel metod. För att starta, päls isbergssallad skivor i olja eller marinera dem. Placera zucchini och andra grönsaker som måste grillas i mitten av ett stort ark aluminiumfolie. Bring kanterna på folie upp runt den vegetabiliska att göra en väl förseglade paketet. Placera paketet på grillen för 15-20 minuter.

  • Raw skivade zucchini.
  • Grillad zucchini.
  • Zucchini före skivning.