Hur man startar den Garn på en virknål

October 13

Att veta hur man startar garnet på en virknål är ditt första steg att virka. För att starta garnet på en virknål, du först vira garnet runt garn handen och sedan skapa en slip knut på din krok.

Ta garnet upp mellan lillfingret och ringfingret.

Starta garnet från undersidan handen.

Linda garnet runt ditt lillfinger.

Titta - det är en ring gjord av garn!

Hur man startar den Garn på en virknål

Rita garnet under ditt ringfingret och långfingret, sedan föra garnet upp till toppen av din hand mellan långfingret och pekfingret.

Lägg garnet över pekfingret (eller pekfingret eller pekande finger).

Gör en loop som ser ut ungefär som en kringla.

Börja ca 6 inches från slutet av garnet.

Hur man startar den Garn på en virknål

Sätt din krok genom centrum av slingan och rita arbets änden av garnet igenom.

Detta steg skapar en glidknut.

Hur man startar den Garn på en virknål

Dra försiktigt i båda ändarna av garnet för att dra åt.

Om att dra i arbets änden av garnet inte dra ditt slip knut på kroken och ryckte på den kapade änden gör, gjorde du din slip knut bakåt. Ta bara bort öglan från kroken, bogserbåt i båda ändar för att frigöra knut, och försök igen.

En start löpknut skall glida lätt upp och ner på virknål axel, men bör inte vara så löst att det glider av över änden av kroken. Om det är för löst, dra försiktigt på arbets änden av garnet för att tätt upp. Om din knut är för hårt, för att ryck på slingan lossa den.

För att hålla garnet på plats, ta tag i slutet av garnet mellan långfingret och tummen. Genom att höja eller sänka din pekfingret, kan du styra garnspänningen. Öva inslagning och ompaketeringanläggningarna garnet runt garn handen. Om du någonsin känner att din arbets garnet är för löst eller för hårt, stoppa och återförpacka att få rätt spänning. Denna rörelse blir snart en ingrodd vana.