Hur väljer jag det bästa Antioxidant kapslar?

March 29

Efter att besluta vad kompletterar du vill ta, att hitta en leverantör som kan erbjuda en säker och kvalitets kapslar bör vara ditt nästa steg. Säkerheten bör vara en viktig fråga som vissa tillverkare har visat sig använda inerta ingredienser för att lägga bulk eller förbättra utseendet som kan orsaka biverkningar.

Vissa antioxidanter, som vitamin C och E, kan hittas i någon multivitamin som produceras av ett välrenommerat företag. Antioxidanter är oftast marknadsförs för vissa förväntade nyttan såsom anti-aging, eller för att stärka immunförsvaret. De kan framställas från olika kombinationer av enzymer, vitaminer, mineraler eller andra föreningar som är märkta som antioxidanter.

Även antioxidanter kan finnas i livsmedel som av naturen, deras koncentration i antioxidant kapslar eliminerar behovet av att lagra och förbereda mat själva. Antioxidanter som du skulle hitta i te eller växter kan bäst åstadkommas genom att konsumera objekten direkt, men de flesta finns i kapslar om du hittar smak eller konsistens av maten obehagligt. Storleken på kapslarna kommer att vara en viktig faktor, speciellt om du hittar svälja större piller svårt.

Det är viktigt att komma ihåg att antioxidant kapslar måste tillverkas enligt samma stela normer som någon drog. Producenten av tillägget bör utöva kvalitetskontroll för att säkerställa att renheten och mängden av de aktiva ingredienserna ger önskad effekt. Det är därför det är viktigt att endast behandla leverantörer som har ett rykte för att producera antioxidant kapslar som inte innehåller ingredienser som kan orsaka skadliga biverkningar. Läs etiketterna på de tillägg som du planerar att köpa. Om de är endast tillgängliga på nätet, kommer ett legitimt företag göra informationen tillgänglig på sin webbplats.

Du kan välja att handla på nätet eller köpa antioxidant kapslar från en off-line apotek eller hälsobutik. När du hittar en leverantör som kan leverera antioxidant kapslar som är hälsosamt, du vill kunna hitta det bekvämaste sättet att få dem. Mindre kända eller mindre populära kosttillskott kan kräva användning av en online-återförsäljare för att få dem, men många är tillgängliga.

Kosttillskott, inklusive antioxidant kapslar, kan interagera med mediciner och andra kosttillskott som du redan tar. Tillsatsen av kosttillskott eller förändringar i mängden du tar bör rapporteras till din läkare eller vårdgivare. Du bör också övervaka och spåra några fysiska förändringar som du märker, eftersom dessa kan vara ett tecken på en negativ reaktion.

  • Grönt te, oavsett bryggt eller tas som ett komplement, är fullmatad med antioxiderande polyfenoler.
  • Vissa antioxidanter, som vitamin C och E, kan hittas i någon multivitamin som produceras av ett välrenommerat företag.
  • Antioxidant kapslar.