Vilka är fördelarna med acidophilus mjölk?

April 10

Acidophilus mjölk kan ha många hälsofördelar för individer som konsumerar det på regelbunden basis. Det har visat sig bidra till att öka kroppens naturliga immunförsvar försvar och hjälpa till att smälta maten. Det kan också minska vaginal jäst infektioner hos kvinnor och kan tillåta laktosintoleranta individer att konsumera mejeriprodukter. Många personer som har försökt acidophilus mjölk har märkt högre energinivåer, liksom. Dessutom kan denna mjölk lindra allergiska symptom och minska svårighetsgraden av astma, stöd i produktion och absorption vitamin, och har associerats med både antihypertensiva och anticarcinogena effekter.

Denna speciella mjölk är odlade med den vänliga bakterier Lactobacillus acidophilus. Det fungerar genom att förbättra balansen i tarmfloran och skapa en fientlig miljö för dåliga bakterier i matsmältningssystemet. Denna åtgärd hjälper till att förhindra eller kontrollera tarminfektioner och underlättar matsmältningen i allmänhet. Specifika gastrointestinala villkor mjölken kan hjälpa är diarré, magsår, colon irritabile, Crohns sjukdom, och kolik hos spädbarn. Det kan också lindra obehagliga biverkningar av antibiotikabehandling, inklusive diarré, orolig mage, och jäst infektioner hos kvinnor, liksom.

Genom medhjälp matsmältningen i kroppen, kan acidophilus mjölk också förbättra absorptionen vitamin, vilket leder till bättre folkhälsa. Det har rapporterats att mjölken kan faktiskt hjälpa till vid tillverkningen av flera nödvändiga vitaminer och substanser, för. Specifikt är de vitaminer K, A, B6, B12, folsyra och niacin producerad av Lactobacillus. Dessutom är antimikrobiella ämnen och laktas produceras genom att konsumera den fermenterad mjölk, också.

Regelbunden konsumtion av acidophilus mjölk kan också hjälpa till att lindra symptomen av allergier och minska graden av astma. Det kan vara till hjälp vid behandling av luftvägsinfektioner såsom bihåleinflammation och bronkit, liksom. Dessutom kan den probiotiska i acidophilus mjölk tillåta några laktosintoleranta individer att konsumera mejeriprodukter utan att lida av några magbiverkningar. Resultaten tyder på att det kan vara till hjälp vid behandling av hudåkommor såsom akne, eksem, och blöjeksem hos spädbarn.

L. acidophilus mjölk har förknippats med lägre blodtryck i både djur och vuxna med mild hypertoni. Dessutom kan det avgifta intagna carcinogener och hämmar tillväxten av tumörceller, vilket skapar en lägre incident av cancer hos individer som tycker det. Det har visat sig hjälpa till att reglera kolesterolnivåer och stödja hälsosam tarmfunktion, alltför. Den fermenterad mjölk tros vara säkra för bebisar och små barn som tål hela komjölk.

  • Acidophilus mjölk kan hjälpa till att lindra kolik hos spädbarn.
  • Dricka acidophilus mjölk regelbundet kan bidra till att minska svårighetsgraden av astma.
  • Acidophilus mjölk.