Vad är en Nail Piercing?

March 16

En spik piercing är en piercing som görs för att spiken. Dessa typer av piercingar är unika genom att de inte innebär någon smärta. Efter en piercing är klar, kan ett smycke införas genom den resulterande hålet för dekoration. En spik piercing görs bäst på konstgjorda naglar och kan bidra till en persons image. Alla som är intresserade i en spik piercing bör undvika att utföra piercing sig själv och bör konsultera en professionell piercer.

Nagel piercingar kan, hypotetiskt, placeras på någon spik. Några spikar är dock mer gäst till smycke än andra. Spikarna på lillfingret och ringfingret kan ge en bra plats för en spik piercing, eftersom dessa fingrar används vanligen mindre än de andra, och mindre användning av borrade spiken minimerar risken för skador. Piercing en spik på någon av dessa fingrar kan se mer feminin än alternativen, om det ser önskas.

Piercingar är bättre lämpade att utföras på konstgjorda naglar. Detta beror på naturliga naglar kommer sannolikt att vara svagare än deras artificiella motsvarigheter. De som har bestämt sig för att genomborra sina naturliga naglar kan vidta åtgärder för att stärka sina naglar och göra dem mer tillmötesgående till en piercing. Konsumerar nagelbyggande vitaminer och mineraler, som kalcium, och tillämpa nagelstärkande vätskor naglar kan bidra till att stärka en spik för piercing.

Till skillnad från standard nail art som kan vara fast eller limmas på ytan av nageln, är spik smycken hakas spiken genom en genomträngd öppning. Efter det går igenom spiken är smycke förseglat. På detta sätt, bitar av spik smycken är mycket lika dem som bärs i örat.

Det är möjligt att genomborra sina egna naglar, men det rekommenderas för dem som önskar nagel piercingar att konsultera en professionell piercer. Proffs kan hjälpa dig att välja den bästa platsen för en piercing och kan skapa piercing med en exakthet som många amatörer saknar. Om borrade personen önskar få så mycket input som möjligt, kan han eller hon bläddra kataloger för bilder på nagel piercingar och närma piercer med sina idéer.

Nagel piercingar har vunnit popularitet. Hög panna modeskapare har hoppat på spiken piercing tåget och har utformat smycken avsedd att bäras på nageln. Konsumenter som är intresserade av att få kända varumärken smycken kan helt enkelt be att få se deras alternativ nästa gång de besöker sin favorit varuhus.