Vad är en enda Leg Squat?

October 9

Den enda ben knäböj ofta känd som en enbent knäböj eller en pistol squat, och det är precis vad det låter som: en övning där en knäböj ner till en låg position på ett ben. Den enda ben knäböj är en viktig del av många träningspass eftersom det engagerar ett stort antal muskler i benen, ryggen, och andra kärna muskler. En enda ben knäböj kan hjälpa till att bygga muskler i benen och ryggen, och det kan också bidra till att öka uthålligheten i lår, vader, hamstrings och andra benmuskler.

För att utföra en enda ben knäböj, bör man börja med att stå upp rakt med axlarna bakåt och händer på sidorna. För att börja enstaka ben knäböj rörelse, höja vänster ben från marken en aning. Börja sänka kroppen till ett hukande ställning med alla kroppens vikt vilar på det högra benet. Eftersom kroppen sjunker, bör den vänstra benet sträcker framåt; i slutet av knäböj rörelse, bör det vänstra benet vara fullt utdragen så det är parallellt med golvet. Förutom benet förlängningen, bör en förlänga båda armarna framåt så att de är parallella med det vänstra benet och marken. Denna rörelse kommer att hjälpa till att balansera kroppen på rätt fot, och det kommer också att hjälpa engagera kärnmuskelgrupper.

Den enda ben knäböj sker i upprepningar; man bör göra tio till femton knäböj på ett ben, sedan tio till femton på det andra benet. Vanligtvis övningen görs i satser, vilka kan vara blandade med andra övningar. En person kan till exempel göra en uppsättning av en ben knäböj - femton repetitioner för varje ben - sedan gör en överkroppen motion såsom lockar. Efter lockarna, kunde personen gå tillbaka och göra en annan uppsättning knäböj. Detta gör att benen att återhämta sig under några minuter mellan seten, förebygga stam eller andra skador.

En variant av den inre benet knäböj är den ben knäböj med vikter. Denna övning är för avancerade användare som söker en extra utmaning för muskelutveckling och balans. Övningen utförs på ungefär samma sätt som den vanliga ett ben knäböj, men i stället för att utvidga armarna ut framåt så de är parallellt med marken, kommer personen att hålla vikter i varje hand. Vikterna kan vara mycket lätt att börja, och då knäböj utförs, kommer användaren att göra en curl med vikterna. Armarna kommer att sjunka eftersom squat position är övergivna och kroppen återgår till upprätt läge.