Att hitta objekt att sälja på eBay på auktioner

April 9

Auktioner är bra ställen att plocka upp fynd att sälja på eBay. Kolla likvidation och fastighetsauktioner. Du hittar helt säljbara och lönsamma objekt, men varje typ av auktion har sina egenheter. Och glöm inte att kolla in statliga auktioner och välgörenhetsauktioner.

Innan du går till någon auktion, dubbelkolla betalningsvillkor och ta reda på om du måste ta med kontanter eller kan betala med kreditkort. Dessutom, innan du bjuder på något, ta reda hammaren avgift, eller köparprovisionen Dessa avgifter procent som auktionshus lägga till vinnarens bud. köparen har ansvaret för att betala denna avgift.

Likvidation auktioner

När ett företag hamnar i allvarliga ekonomiska problem, dess borgenärer få ett domstolsbeslut för att likvidera bolaget att betala räkningarna. Den likvide Företaget säljer sedan dess lager, inventarier, och även fastigheter. Objekt säljer för bara cent på dollarn, och du kan enkelt sälja många av dessa objekt på eBay. En speciell typ av auktionsförrätt hanterar dessa auktioner. Titta i telefonkatalogen under Auctioneers: Förvaltare och ringa lokala auktioner som kontor för att få på sändlistor.

Estate auktioner

Estate auktioner är den högre egendom loppisar. Här hittar du konst, antikviteter, ephemera, sällsynta böcker och samlarföremål av alla slag. Bortsett från de stora fastighetsauktioner, de flesta auktionshus har månatliga fastighetsauktioner där de sätter ihop grupper av varor från olika små gårdar. Ta reda på när dessa auktioner hålls och markera dem i din kalender.

Dessa auktioner deltar mestadels av återförsäljare som känner de lokala gående priser för de varor de bjuda på. Men eftersom de köper för att sälja i en butiksmiljö, kommer deras höga bud allmänhet grossistpriset för ditt område. Om ett visst objekt svämmar din marknad, kan den höga bud vara låg. När du är i ett rum fullt av lokala återförsäljare, de köper vad som är hett att sälja i din stad i stället för vad som kommer att sälja över hela landet. Det hela marknaden kommer att vara din.

Statliga auktioner

Du har se annonserna: "! Gör Hundra $ av thou $ ands i vinst genom att sälja objekt från regeringen Utestängning auktioner" Du skicka någon pengar för att släppa in dig på den stora "hemlighet." Här är hemligheten: Du kan ta reda på om många statliga auktioner på dessa platser:

  • US Treasury auktioner: Denna webbplats ger information om beslagtagna Institutionen för Treasury fastighetsauktioner som hålls i New Jersey, Kalifornien, Florida, Texas, Arizona, och andra platser. Förteckningarna över de föremål till salu postas omkring en månad innan auktionerna. Du kan också ringa hotline på 703-273-7373 för upp-to-date information. De posta också bud resultat för tidigare auktioner.
  • Internal Revenue Service auktioner: Dina kompisar på IRS har en egen auktion webbplats. Här kan du hitta ett brett sortiment av fast egendom: patent, boskap, fordon, flygplan, båtar, affärsutrustning, hushållsartiklar, och fastighets.
  • General Services Administration auktioner: Detta är General Services Administration överskott, grep och förverkade fastighetsauktioner. Dessa är online-auktioner som hålls dagligen. Du kan även hitta begagnade krocktest fordon här (bra för att sälja de oskadade delarna på eBay).
  • US Postal Service auktioner: Någonsin undrar var alla postkontor s förlorade paket go? Kolla denna webbplats för auktionsplatser och tider. Sök även på webben för post återvinning centra.
  • Privata företag auktioner: Detta är ett privat företag som specialiserat sig på statliga likvidation auktioner.

För andra webbplatser, köra en webbsökning för statlig överskott (resultat inkluderar massor av länkar till enskilda statsbeslagtagen egendom auktioner), beslagtagen egendom, skatteförsäljning, konfiskerad egendom och statlig auktion Minns:. Om du begärt betalning för att få informationen, då är det inte en officiell webbplats.

Välgörenhet tysta auktioner

Ibland kan en skola eller en organisation får alla från stora företag till den lokala presentbutik att donera objekt. Objekten är sedan auktioneras ut till högstbjudande, vanligen i en tyst format. Du kan hitta många en stor post på dessa auktioner. Bortsett från nya varor, kan samlare må bra om att donera en del samling overflow till välgörenhet.