Vad är det bästa sättet att forma en Beard för ett runt ansikte?

November 3

Trimning och forma ett skägg för en runda ansikte kräver tid och tålamod. Om du har ett runt ansikte, kommer att hålla ditt ansiktshår kort hjälpa förlänga din runda ansikte och göra den mer ovala i utseende. En rätt preparerade skägg kommer bidra till att förbättra ansiktsdrag hos ett runt ansikte och täcka eventuella brister som du kan ha, inklusive ärr, födelsemärken eller mullvadar. Dessutom ett skägg kan bidra till att göra tunna läppar ser fylligare och göra en vikande hårfäste mindre märkbar. Växande ett skägg också kan göra en ung man ser äldre och ibland mer framstående.

Framhäv din naturliga halsen med korrekt forma ett skägg för ett runt ansikte. Detta kan göra män som har runda ansikten och helskägg ser välvårdad och snyggt. Använd dina fingrar, spåra en imaginär kurva start på baksidan av ena örat, ner käklinjen. Nu med ett annat finger, dra en linje från bakom en polisonger till den svängda linjen, och där fingrarna möter är hur länge skägget ska vara. Låta det växa förbi denna tänkta linjen kan orsaka ditt skägg att se igenväxt och ovårdad.

Håll håret på sidorna av ansiktet kort med hjälp av sax eller trimmare, och undvika att växa ut dina polisonger när växer ett skägg för ett runt ansikte. Långa polisonger kan göra ett skägg ser rörigt. Korta polisonger, å andra sidan, gör ditt ansikte ser smalare eftersom de bidra till att göra ansiktet ser längre.

Om du är trött på grooming ditt skägg, överväga att raka bort det och hålla lite hår på hakan bara. Trimma getskägg till en triangulär form för att göra ditt ansikte verkar längre än vad det egentligen är. En triangelformad getskägg kommer att dra ögonen nedåt, vilket gör din runda ansikte ser mindre runda och mer oval.

Det finns ett par olika stilar för ett skägg för ett runt ansikte. En runda ansikte ser generellt mer fullständig, så du bör välja en frisyr som hjälper BLI SMÄRT ditt ansikte. Bena håret ner höger eller vänster sida av huvudet i stället för i mitten hjälper förringa fullhet ett runt ansikte. Dessutom, curling eller lägga en våg till hårfästet precis ovanför ögonbrynen tar bort fullhet som kommer med ett runt ansikte. Om hårfästet är vikande, överväga att växa ut håret som du har, så att den sträcker sig under dina axlar.

  • En man växer skägg.
  • Ett prydligt klippta getskägg.