Acceptera kreditkort på eBay

November 25

Som en eBay säljare, kan du acceptera kreditkortsbetalningar från de vinnande budgivarna på din auktion objekt. Att betala med kreditkort blir allt mer populärt på eBay. Plus, har stora kreditkort betaltjänster försäkrade eBay betalningar till registrerade användare, vilket gör kreditkort säkert för köparen och enkelt för dig.

För allt detta momentana överföring av pengar, men du betalar ett pris. Oavsett om du har ditt eget konto (en kreditkortskonto acceptans i namn av ditt företag) eller ta kreditkort via en betaltjänst, betalar du en avgift. Dina avgifter kan variera från 2 till 7 procent, beroende på hur du planerar att acceptera kort och vilka du accepterar. Tyvärr har många stater gjort det olagligt att ladda ett kreditkort avgift för att kompensera denna skillnad. Du måste skriva av kostnaden för att acceptera kreditkort som en del av din verksamhet budget i kostnad för sålda varor (KSV).

De avgifter som tegel och murbruk butiker betalar för att acceptera kreditkort är mycket mindre än de som betalas av nätet, mail eller telefon order. I de flesta reklammaterial, säljaren citerar brukar de "swiped kort" priser. Eftersom du inte kommer att ha köparens kort i handen för att svepa, se till att höra med din leverantör för korrekt hastighet före undertecknandet några papper.

För att skydda dig, bör du vara noga med att kontrollera budgivarna feedback innan du accepterar någon form av kreditkortsbetalning för en hög biljett objekt. Vissa köpare är kroniska complainers och är sällan nöjd med sina inköp. De får inte vara nöjd med ditt objekt efter det skepp. I så fall kan de helt enkelt kalla sitt kreditkortsföretag och få kredit för betalning; du kommer att debiteras tillbaka (ditt konto debiteras) beloppet för försäljningen.

När köparna bestrida en försäljning, kan de helt enkelt ringa PayPal eller deras kreditkortsföretag och vägrar att betala för objektet. Du förlorar försäljning och eventuellt inte kommer att kunna hämta dina varor. En betaltjänst eller konto kommer då återkrav ditt konto utan att kontakta dig och utan att förhandla. Tekniskt sett har köparen gjort inköp från betaltjänst - inte från dig - och betaltjänst kommer inte försvara dig. Jag har hört talas om återkrav inträffar så länge som sex månader efter transaktionen, trots eBay säger att de kan förekomma senast två månader efter att de skickat dig den första räkningen då transaktionen eller fel dök upp. Ingen tvingar köparen att skicka varan tillbaka till dig. Som med eBay Fraud Protection, kreditkortsföretag skeva regler för att försvara konsumenten. Som säljare måste du klara dig själv. Du har oftast ingen möjlighet att kontrollera att leveransadressen är den kreditkort räkningar att. Så, för att lägga till dina problem, kan kortet faktiskt bli stulen.