Köpa Renoverade Elektronik på eBay

November 22

Du kan hitta bra erbjudanden på renoverade elektroniska varor på eBay. Tyvärr blir renoverade merchandise en onödigt dålig rap. Mycket smarta människor kan berätta för dig att vara försiktig med renoverade varor. Stora råd. . . i själva verket bör du vara försiktig med alla varor.

När man tänker på det, har renoverats varor har gått över av tillverkaren två gånger - nya varor har gått över bara en gång! Renoverad varor kan vara en bra affär, och den tillhör någon av dessa kategorier:

  • Annullerade order: Detta är varor i rätt bra form. Säg en kund gör en specialbeställning och sedan ändrar sitt sinne, eller ordern på något sätt förstörde upp ("Jag beställde en dator. Du skickade mig en Mac!"). Något måste göras med varor. Ange er, den smarta shopper.
  • Utvärderingsenheter: En utvärderingsenhet är en utrustning som skickas till en medlem av media eller till ett företag för att testa eller översyn. Utvärderingsenheter måste returneras till tillverkaren, och tillverkaren kan besluta att lasta dem.
  • Förvara avkastning: Detta är förmodligen ganska självklart för dig, eller hur? Joe Kunden köper något i en butik, det tar hem, och öppnar den, bara för att besluta att han egentligen inte vill ha det. Enligt lag så snart lådan öppnas, en bit av varor kan aldrig säljas som ny igen, även om varan inte har använts.
  • Defekta enheter: Detta är en bit av varor anses defekta antingen butiken eller av användaren och returneras till tillverkaren.
  • Överskottslager: När en tillverkare kommer ut med en ny modell, kan de ta tillbaka de äldre modellerna från återförsäljare i ett försök att uppmuntra dem att fylla mer av den nyare, snabbare, svalare modell.

När ett objekt returneras till tillverkaren av någon anledning och originalkartong har öppnats, måste objektet (oavsett om det är en tv, en dator, en kamera, eller någon annan teknisk anordning) renoveras till tillverkarens ursprungliga kvalitetsstandarder. Eventuella icke-fungerande delar ersätts med fungerande komponenter och objektet ompaketerade. Tillverkaren ger oftast renoverade objekt en 90-dagars garanti.

När du köper renoverade varor, se den ursprungliga tillverkaren var den som gör rekonditionering. Även om vissa tekniska nördar kan fixa saker bara fina i sitt garage, har du inte samma skyddsnivå (som i, har du inte en garanti från en pålitlig källa) om du köper en utrustning som inte var fastställs av tillverkaren.