Vad är en Pop Tart?

August 15

En pop Tart är ett varumärke av frukt fyllda bakverk säljs av Kellogg Company . En pop Tart är platt och rektangulärt, ungefär 3 inches med 5 inches (7 cm med 13 cm). Varje pop Tart består av ett skal av deg med en söt fyllning på insidan. Många sorter av Pop Tarts är frostat. En pop Tart är tänkt att värmas i en brödrost före konsumtion, men det är inte nödvändigt; många individer föredrar att äta dem kalla.

Pop Tarts är Kellogg bolagets mest populära produkt med över 2 miljarder säljs varje år. Denna popularitet har lett till branding i många fall, med namnet Pop Tart allmänt hänvisa till någon frukt fylld frukost bakverk. The Pop Tart är mest populär i Nordamerika och Storbritannien, även om de finns att köpa i nästan alla länder.

Listan över Pop Tart smaker är nästan oändliga. De flesta är fruktbaserade smaker, såsom jordgubbar, vilda bär, körsbär, blåbär, och doubleberry. Andra smaker är mer godis-baserade, såsom S'mores, hot fudge sundae, varm choklad, dubbel choklad och mint chocolate chip. Dessutom finns det smaker som passar någonstans mellan de två ovannämnda kategorier, till exempel jordgubbs danska, farinsocker kanel, Apfelstrudel, och jordgubb milkshake.

Den Kellogg Company började produktionen av Pop Tarts på 1960-talet. Fyra ursprungliga smaker av Pop Tarts introducerades på marknaden: jordgubb, farinsocker-kanel, äpple vinbär och blåbär. Strax efter debuten av Pop Tarts, de var populära nog att många livsmedelsbutiker hade problem att hålla varan i lager. Pop Tarts ursprungligen inte frostat, men snart efter införandet av den populära frukost bakverk glasyr blev normen.

The Pop Tart varumärket har dykt upp på flera olika produkter. För en kort tid, blev Pop Tarts spannmål säljs, även om det var ingen var nära lika framgångsrik som den ursprungliga produkten. En mobil variant av den ursprungliga Pop Tart design har skapats, som kallas Go-Tarts. Istället för att vara fyrkantig och platt, Go-Tarts är smala rör, som avser att vara mer portabel än de rektangulära motsvarigheter.

Den Kellogg Company har varit föremål för flera rättegångar på grund av Pop Tarts. Detta beror på det faktum att, när pop Tarts är kvar i en brödrost för länge, de har en tendens att brista i lågan. Som svar på dessa stämningar, och för att förhindra ytterligare tvister, en varning placerades på förpackningen till Pop Tarts som säger att man inte ska lämna brödrost utan uppsikt när uppvärmning av produkten.