Organisera Matförvaring Behållare

October 6

I dessa dagar av ekonomisk osäkerhet, det verkar som om det blir mer och mer förväntas återuppliva den gamla standby, "Överblivna Night." Tja, för att framgångsrikt bevara din mat till överblivna natten, måste du använda livsmedelsförvaringsbehållare. Tyvärr, förvaringskärl mat verkar ha ett sätt att multiplicera och ta över köket; det är där organisering kommer in. Organisera behållare förvaring av livsmedel är en anmärkningsvärt lätt sak att göra, om du bara hålla ett par saker i åtanke.

  • Tomma behållare. Överlägset, är vad man ska göra med dem när de är tomma det största problemet med att organisera lagringsbehållare mat. Tja, är det enklaste sättet att lagra dem att kombinera lite fantasi med några av dina bakeware och andra kök objekt på ett ganska ovanligt sätt. Använd en tårta pan, paj tenn, eller andra stora och relativt tunna objekt för att lagra locken för dina tomma behållare. Vid lagring behållarna själva, varför inte stapla dem i varandra? När allt som varumärken är nästan garanterat att passa i varandra, och ofta liknande stilar kommer att göra samma sak.
  • Bakeware. Förmodligen en av de vanligaste livsmedel lagring objekt är vad du har kokat mat i, och detta innebär bakeware. Om du har tillräckligt av maten kvar, är det bara meningen att förvara den i samma skål som används för att förbereda den. Tja, kan lagra bakeware vara lite skrämmande att det oinformerade. Som nämnts tidigare, är ett av de bästa sätten att använda sig av bakeware genom att ge den en dubbel plikt, som att använda den för att lagra andra poster. För de poster som inte kommer att ges en dubbel plikt, försök sortering och stapling objekten efter storlek och eventuellt varumärke. Du kan göra detta på ett liknande sätt som vad du gör med de tomma plastbehållare.
  • Lådor. Ofta lådor kan vara ett bra sätt att lagra mat, särskilt om det inte har ännu kokta. Det enklaste sättet att lagra boxed maten är att sortera efter storlek, typ, och framställningsmetod. På så sätt kommer du att kunna hitta exakt vad du letar efter i ett ögonblick.
  • Wraps. En av de mer frustrerande typer av lagringslivsmedelsposter är dessa plast wraps. Det är ganska vanligt att rören att falla ut av rutorna vid något tillfälle. Vanligtvis händer när du försöker dra en del av omslaget av eller när du försöker lägga undan den. Det sätt som du förhindra att detta händer är dock ganska lätt. På ändarna av lådan bör du hitta några flikar. Skjut dessa flikar i, och du kommer att finna att de fungerar som ett lås för att hålla röret på plats.